top of page

Nye udgivelser fra RosenHill

Opdateret: 18. mar. 2020


Der er rigtig godt gang i skriveriet i det lille forlag. Og det betyder nye udgivelser.

Jeg har været ved at planlægge det kommende 1½ års tid for udgivelserne fra RosenHill, og der er meget spændende i kalenderen.

Som tidligere nævnt, er en genskrivning af DRAGON lige på trapperne. Den bliver med nye handlingsspor og et meget bedre sprog, og en ny titel 'Kampen om DRAGON'. Den har planmæssig udgivelse sidst i august måned i år, så den kan være klar til efterårssæsonen.

Min første bog, børnebogen om ræven Sniff, kommer også i en ny version. Den nye version vil have faktabokse for hvert kapitel, så børnene også kan få lidt fakta om ræven, samtidig med at de læser den spændende historie om hanræven Sniffs opvækst i skoven. Det skulle gerne give en helt ny og mere lærerig læseoplevelse.

Til januar kunne min oldefar, Svend Fleuron, være blevet 145 år, og derfor har jeg planlagt at udgive hans mest succesrige roman 'Det røde kobbel' netop på hans fødselsdag d. 4. januar 2019. Det vil samtidig være 105 året for udgivelsen af netop denne historie. Måske sådan en gammel fortælling stadig kan finde et publikum, hvis teksten bliver støvet lidt af, og der kommer lidt moderne ord ind? Bogen har i alt fald ikke været udgivet i Danmark siden 1965, men står stadig på 17 biblioteker rundt om i landet, og har aktive lånere.

Som optakt til min kommende trilogi om virologen Jacob Detlev, har jeg planlagt en gratis novelle 'Truslen fra Kina', hvor du får mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med Jacob og hans indsats for at hjælpe politiet med at opklare forbrydelser, hvor der indgår virus, bakterier, biologiske og kemiske våben. Det bliver en lille enkeltstående historie, som vil kunne hentes som ebog et sted på nettet. Blot som en lille teaser for Jacob Detlev.

Endelig håber jeg, at første bind af Jacob Detlev trilogien kan være klar til udgivelse i efteråret 2019. Den har titlen 'Døden fra Syrien' og vil beskæftige sig med forsvundne biologiske våben fra den syriske borgerkrig, som dukker op i anden sammenhæng. For at få sagen opklaret sætter politiet Jacob Detlev på sagen for at finde ud af hvem der står bag og hvorfor. En spændende biologisk thriller, som tager dig med i lokalområdet omkring Stenløse, men samtidig også til destinationer som Syrien og Malaysia.

Så alt i alt bliver det nogle travle 18 kommende måneder, men jeg glæder mig rigtig meget til at få gang i alt det, som nu er planlagt.

Jeg håber også, at du finder det spændende og forhåbentlig kan nogle af projekterne også friste dig.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page