top of page
stencil.website-hero.jpg
Cover.png

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: April 2019
Udgivelsestype: Softcover + ebog
Sideantal: 60
Forlag: ROSENHILL
ISBN 978-87-970186-7-5

 

Hent en gratis elektronisk version af 'Truslen fra Kina' i enten pdf eller epub format

Jacob Detlev Serien

 

Bøgerne er biologiske thrillers med virologen og videnskabsmanden, Jacob Detlev, i hovedrollen.

Lær Jacob Detlev nærmere at kende.

Med sin særlige faglige baggrund indgår Jacob Detlev i det biologiske beredskab og hjælper politiet og myndighederne med at opklare terror- og kriminalsager, hvor der indgår biologiske og kemiske våben, både i Danmark og i udlandet.

Serien er fyldt med gruopvækkende og uhyggelige angreb med biologiske våben på uskyldige. Du følger Jacobs hektiske opklaringsarbejde for at komme foran terroristerne og stoppe dem, før de får held med at slå tusinder ihjel.

Privat bor Jacob i Søsum lige uden for Storkøbenhavn på et nedlagt landbrug sammen med sin hustru Karen, og deres datter Mathilde, og Jacobs skilsmissebørn Malte og Mette.

Handlingen i bøgerne foregår i både Danmark og i udlandet, og plottet i bøgerne bygger på teorier og muligheder for at bruge biologiske og/eller kemiske våben, konspirationsteorier, historiske begivenheder og aktuelle tankespind.

Forfatteren leger med tanker og ideer om: 'Tænk nu hvis ...'

 

Truslen fra Kina

 

Beskrivelse:

Jacob Detlevs gode ven og kollega Hong Zhang bliver dræbt.

Med sin særlige baggrund bliver Jacob involveret i opklaringen af mordet, som viser sig at være en del af en større terrorsag, som truer sikkerheden i Danmark og Kina.

Jacob Detlev har en central rolle i jagten på terroristerne og kommer pludselig i livsfare under indsatsen for at forhindre brugen af biologiske våben mod udvalgte mål i København.

’Truslen fra Kina’ er en selvstændig mini-thriller i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab indenfor biologisk og kemisk terrorbekæmpelse.

Anmeldelser:

Lotte Hindsberg:

4 stjerner ud af 5 (Goodreads).

'Og hvilken teaser'

'Thomas C. Krohn får nemlig kombineret sin kæmpe viden og sin evne til at skrive på fornemmeste vis og det er en fornøjelse at læse om Jacob Detlev'.

'Bogen afsluttes med et overraskende tvist, som ikke skal afsløres her men som afgjort gør at jeg skal læse den næste i serien'.

https://www.goodreads.com/book/show/44655966-truslen-fra-kina---en-jacob-detlev-thriller

Forfattercoach Solveig Mørtz:

6 hjerter ud af 6

'Forfatteren formår at skildre både personer, mordet og opklaringsarbejdet, så det holder, med høj spændingskurve fra start til slut. Thomas C. Krohn har med ’Truslen fra Kina’ serveret en pageturner på 60 sider, der kan fortæres på en eftermiddag.'

'Sproget er godt, og handlingen er både alvorlig og aktuel – og vi vil MEGET gerne høre mere til Jacob Detlev.'

https://www.forfattercoach.dk/boganmeldelse-i-holbaek-radio-thomas-c-krohn-truslen-fra-kina/

Kreative Pips:

4 stjerner ud af 5 (Goodreads).

'Genren er biologisk thriller, hvor Thomas i hæsblæsende tempo når at servere både mord, politiets efterforskning samt plottet på en gennemført måde.'

'Jeg kan anbefale bogen til alle, som er glad for en god og letlæselig krimi. Den fanger med det samme, og den var svær at lægge fra sig igen. Så læs den.'

https://www.kreativepips.dk/2019/08/24/boganmeldelse-truslen-fra-kina/

Krimi-Cirklen:

5 diamanter ud af 6.

'Serien er fyldt med gruopvækkende og uhyggelige angreb med biologiske våben på uskyldige.'

'Den lille thriller er desværre alt for forbandet realistisk.'

http://krimi-cirklen.dk/

3D Mockup.png

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: Marts 2020
Udgivelsestype: Softcover + ebog
Sideantal: 288
Forlag: ROSENHILL
ISBN (trykt bog)
978-87-971661-1-6

ISBN (ebog) 978-87-971661-2-3

Køb bogen direkte hos mig *:

 

 

 

 

 

*) Der tillægges porto på 50,- kr, men kun en gang per bestilling, så hvis du bestiller flere bøger, er porto stadig den samme.

Ved køb over 400,- kr er porto gratis.

 

 

Døden fra Syrien

 

Beskrivelse:

Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?

Det bliver eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at finde ud af i et hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.

Svarene forgrener sig, og det hele kommer meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre biologiske terror i Danmark, og også om at redde sin egen familie.

Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og kan du lide kombinationen af fiktion, virkelige begivenheder og spænding, så er 'Døden fra Syrien' helt sikkert noget for dig.

'Døden fra Syrien' er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.

Læs også mini-thrilleren 'Truslen fra Kina', som er en optakt til serien.

Anmeldelser:

Bogblogger.dk:

'Krohn mixer virkelige hændelser med fiktion. Og det slipper han ganske godt fra...'

'Forfriskende med en hovedperson, der ikke er en ung kvindelig journalist eller en ældre afdanket og lettere fordrukken mandlig kriminalbetjent.'

'”Døden fra Syrien” er tænkt som første bind i en serie om hovedpersonen Jacob Detlev, der er ekspert i biologiske våben...der er potentiale til noget godt'

https://bogblogger.dk/

Lotte Hindsberg:

5 stjerner ud af 5 (Goodreads).

'Thomas C. Krohn har en sjælden evne til at skabe en hel speciel stemning med sine ord. Ikke nogen dårlig evne, når man skriver thriller.'

'Døden fra Syrien er en spændende thriller der læses med glæde.'

https://www.goodreads.com/book/show/52294142-d-den-fra-syrien

Krimi-cirklen:

5 diamanter ud af 6.

'Krohns nye thriller kører på fuld kraft fra start af.'

'Thomas C. Krohn har kreeret en nervepirrende og et medrivende drama der fra start bringer læseren ud på kanten af lænestolen. Det virker lovende som serie.'

http://krimi-cirklen.dk/

KreativePips:

4 stjerner ud af 5 (Goodreads)

'Bogen holdt spændingen hele vejen igennem bogen, og jeg var nødt til at læse en side til, og så endnu en. Jeg var fanget, og jeg vil klart anbefale at læse bogen, hvis du er til realistiske thrillers.'

'Jeg er spændt på, hvad Jacob Detlev kommer ud for næste gang, for planen er at der skal komme flere bøger i serien.'

https://www.kreativepips.dk/

Virussen fra Svalbard - 3D mockup.png

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: 4. maj 2021
Udgivelsestype: Softcover + ebog
Sideantal: 268
Forlag: ROSENHILL
ISBN (trykt bog)
978-87-971661-6-1

ISBN (ebog) 978-87-971661-7-8

Køb bogen direkte hos mig *:

 

 

 

 

 

*) Der tillægges porto på 50,- kr, men kun en gang per bestilling, så hvis du bestiller flere bøger, er porto stadig den samme.

Ved køb over 400,- kr er porto gratis.

 

 

Virussen fra Svalbard

 

Beskrivelse:

Et folketingsvalg i Danmark. En virusudvikler fra Rusland. En forladt mineby på Svalbard. Og en kompromisløs højreekstremist i København. Alt i alt en dødelig cocktail.

Da et muligt biologisk angreb på det danske Folketing bliver opdaget, sættes virologen og eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, på sagen for at hjælpe politiet med opklaringen.

Flere angreb med biologiske våben følger efter i et forsøg på at sætte dagsordenen for den kommende valgkamp. Det danske demokrati er under angreb og kræver mange uskyldige ofre.

Efterforskningen forgrener sig, og en af grenene fører tilbage til Den Spanske Syge i 1918, mens en anden peger i retning af nutidens Svalbard.

Det er en hæsblæsende, men uhyggelig thriller, som giver læseren en følelse af, at det godt kunne ske i virkeligheden. Plottet bygger på en kombination af fiktion, virkelige hændelser og spænding.

’Virussen fra Svalbard’ er den anden selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.

Anmeldelser:

Lotte Hindsberg:

4 stjerner ud af 5 (Goodreads).

'Thomas Krohns bog er i disse Coronatider dybt aktuelt og bygger på den ide, hvad nu hvis et samvittighedsløst menneske er villig til at købe og bruge en virus, for at opnå sine egne mål.'
'Samtidig formår han også at få stillet nogle spørgsmål til hvornår er man ond og hvornår er man ansvarlig for andres handlinger.'

'Thomas Krohns formår endnu engang med sin specielle skrivestil og kæmpe faglige viden at levere en top aktuel thriller og gør os klogere på vira og os selv.'

https://www.goodreads.com/book/show/57845570-virussen-fra-svalbard

KreativePips:

4 stjerner ud af 5 (Goodreads)

'Thomas skriver ud fra devisen “tænk nu hvis”, og det gør hans bøger meget realistiske. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at historien kunne ske i virkeligheden.'

'Hans sprog er legende og let. Hans personer er dybe, og de forskellige relationer gør historien troværdig.'

'Historien er spændende, og spændingen bliver holdt til sidste side. Det er en thriller, hvor jeg blev nødt til lige at læse én side til, og så lige én til, og én til.'

https://www.kreativepips.dk/2021/05/15/boganmeldelse-virussen-fra-svalbard

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: 4. maj 2024
Udgivelsestype: Softcover + ebog
Sideantal: 260
Forlag: ROSENHILL
ISBN (trykt bog)
978-87-974481-3-7

ISBN (ebog) 978-87-974481-5-1

Køb bogen direkte hos mig *:

 

 

 

 

 

*) Der tillægges porto på 50,- kr, men kun en gang per bestilling, så hvis du bestiller flere bøger, er porto stadig den samme.

Ved køb over 400,- kr er porto gratis.

 

 

Hævnen fra Irland

 

Beskrivelse:

Mange døde efter et angreb på et fodboldstadium. En række gamle voldtægtssager i Irland. En kendt animationsfigur og en flygtet livstidsfange på hævntogt. Det er centrale begivenheder, som politiet og efterretningstjenesten beder Jacob Detlev om hjælp til at opklare i sin egenskab af ekspert i biologiske våben.

Det viser sig hurtigt, at det er alt andet end en enkeltstående terrorsag, og hævngerningerne kommer uhyggeligt tæt på Jacob og hans familie. Konstante farer lurer, og hævnen bliver personlig.

Hvem gemmer sin hævngerrighed bag karakteren ’det ikoniske røde lyn’, McQueen, fra animationsfilmen ’Biler’? Hvorfor er fodboldverdenen pludselig et mål for dødbringende terror? Og hvilken rolle spiller den tidligere sektleder Søren fra ’Guds Sande Genfødte’?

’Hævnen fra Irland’ er foreløbigt sidste bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden. Læs også den forudgående mini thriller ’Truslen fra Kina’ og bøgerne ’Døden fra Syrien’ og ’Virussen fra Svalbard’.

Plottet i bøgerne er skruet sådan sammen, at læseren sidder med en følelse af, at det godt kunne ske i virkeligheden.

Anmeldelser:

Truslen fra Kina
Døden fra Syrien
Virussen fra Svalbard
Hævnen fra Irland
bottom of page