top of page
3D Mockup.png

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: Marts 2020
Udgivelsestype: Softcover + ebog
Sideantal: 288
Forlag: ROSENHILL
ISBN (trykt bog)
978-87-971661-1-6

ISBN (ebog) 978-87-971661-2-3

Købes hos en af nedenstående (tryk på knappen):

 

 

Bogreolen_horizontal_jpg-300x102.jpg
Gucca_edited.jpg
Saxo.png
BogogIde.png

Jacob Detlev Serien

 

Bøgerne er biologiske thrillers med virologen og videnskabsmanden, Jacob Detlev, i hovedrollen.

Lær Jacob Detlev nærmere at kende.

Med sin særlige faglige baggrund indgår Jacob Detlev i det biologiske beredskab og hjælper politiet og myndighederne med at opklare terror- og kriminalsager, hvor der indgår biologiske og kemiske våben, både i Danmark og i udlandet.

Serien er fyldt med gruopvækkende og uhyggelige angreb med biologiske våben på uskyldige. Du følger Jacobs hektiske opklaringsarbejde for at komme foran terroristerne og stoppe dem, før de får held med at slå tusinder ihjel.

Privat bor Jacob i Søsum lige uden for Storkøbenhavn på et nedlagt landbrug sammen med sin hustru Karen, og deres datter Mathilde, og Jacobs skilsmissebørn Malte og Mette.

Handlingen i bøgerne foregår i både Danmark og i udlandet, og plottet i bøgerne bygger på teorier og muligheder for at bruge biologiske og/eller kemiske våben, konspirationsteorier, historiske begivenheder og aktuelle tankespind.

Forfatteren leger med tanker og ideer om: 'Tænk nu hvis ...'

 

Døden fra Syrien

 

Beskrivelse:

Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?

Det bliver eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at finde ud af i et hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.

Svarene forgrener sig, og det hele kommer meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre biologiske terror i Danmark, og også om at redde sin egen familie.

Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og kan du lide kombinationen af fiktion, virkelige begivenheder og spænding, så er 'Døden fra Syrien' helt sikkert noget for dig.

'Døden fra Syrien' er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.

Læs også mini-thrilleren 'Truslen fra Kina', som er en optakt til serien.

Anmeldelser:

Bogblogger.dk:

'Krohn mixer virkelige hændelser med fiktion. Og det slipper han ganske godt fra...'

'Forfriskende med en hovedperson, der ikke er en ung kvindelig journalist eller en ældre afdanket og lettere fordrukken mandlig kriminalbetjent.'

'”Døden fra Syrien” er tænkt som første bind i en serie om hovedpersonen Jacob Detlev, der er ekspert i biologiske våben...der er potentiale til noget godt'

https://bogblogger.dk/

Krimi-cirklen:

5 diamanter ud af 6.

'Krohns nye thriller kører på fuld kraft fra start af.'

'Thomas C. Krohn har kreeret en nervepirrende og et medrivende drama der fra start bringer læseren ud på kanten af lænestolen. Det virker lovende som serie.'

http://krimi-cirklen.dk/

KreativePips:

4 stjerner

'Bogen holdt spændingen hele vejen igennem bogen, og jeg var nødt til at læse en side til, og så endnu en. Jeg var fanget, og jeg vil klart anbefale at læse bogen, hvis du er til realistiske thrillers.'

'Jeg er spændt på, hvad Jacob Detlev kommer ud for næste gang, for planen er at der skal komme flere bøger i serien.'

https://www.kreativepips.dk/

bottom of page