top of page
Kampen om DRAGON Cover - 3D_edited.png

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: September 2018
Udgivelsestype: Softcover + ebog
Sideantal: 268
Forlag: ROSENHILL


ISBN (trykt bog) 978-87-970186-2-0

ISBN (ebog) 978-87-970186-3-7

Køb bogen direkte hos mig *:

 

 

 

 

 

*) Der tillægges porto på 50,- kr, men kun en gang per bestilling, så hvis du bestiller flere bøger, er porto stadig den samme.

Ved køb over 400,- kr er porto gratis.

'Kampen om DRAGON' - en biologisk thriller

’Kampen om DRAGON’ er en højaktuel biologiske thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.

Beskrivelse:

En aggressiv og dødelig virus rammer beboerne i en landsby i den demokratiske republik. I biotekvirksomheden VirusGene leder forskerne efter en kur mod alverdens vira, hvor den unge forsker Anders Berggreen får job og arbejder på at få vaccinen til at virke.

Men noget er helt galt.

Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning? Hvad har dødfaldene i Congo med VirusGene at gøre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjællandske idyl.

 

Følg Anders i jagten på sandheden - og den universale vaccine. Han må arbejde hurtigt, tænke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregår.

 

'Kampen om DRAGON' har tidligere været udgivet under titlen 'DRAGON' fra forlaget mellemgaard, men er nu blevet om- og gennemskrevet på ny under den nye titel og udgives på forlaget RosenHill.

Uddrag af bogen:

Anders stoppede op og lyttede. Var det stemmer, han hørte? Han skyndte sig at slukke for lygten, mens han holdt vejret og lyttede mere intenst. Jo, der var nogen, der snakkede sammen. Lydløst bevægede han sig gennem kontoret og nærmede sig døren. Han kiggede ind i stuen gennem den halvåbne dør. Der var ikke noget at se, men stemmerne kunne stadig høres. Stod der nogen uden for hoveddøren og snakkede sammen? Ville de komme ind i entréen om et øjeblik? Anders gik videre ind i stuen og stillede sig hen til havedøren, som han åbnede lydløst. Her ville han hurtigt kunne komme ud, hvis der kom nogen ind i huset.
 

Anmeldelser:

Lotte Hindsberg:

3 stjerner ud af 5 (Goodreads).

'Thomas C. Krohn kan noget som meget få forfattere kan, nemlig skabe en stemning med sine ord, som holder længere end til når du lukker bogen. Og alene den følelse/stemning gør bogen værd at læse'

'Bogen er som sagt yderst velskrevet og der er ingen tvivl om at forfatteren er på hjemmebane rent fagligt'

'Så er plottet godt, moralen er på plads, der er helte og skurke og det skrivetekniske er helt i top. Så bogen er så afgjort værd at læse og jeg glæder mig allerede nu til nr 3'

https://www.goodreads.com/book/show/41803531-kampen-om-dragon

Lis Engelund:

3 stjerner ud af 5 (Goodreads).

'Igen en bog fra Thomas C. Krohn og han forstår at fange en fra første side og holder en fast.'

'Thomas skriver rigtig godt...'

'Jeg håber der kommer endnu en bog fra Thomas som jeg skal have læst.'

https://www.goodreads.com/review/show/2956846439?

 

bottom of page