top of page

Rejsebeskrivelse

 

Dyk ned i vores rejsebeskrivelser og få masser af rejsetips baseret på vores egne oplevelser og erfaringer fra spændende destinationer. Vores rejsebeskrivelser er interessante at læse og brugbare, hvis du planlægger at besøge samme sted.

Vi stræber efter at give dig en rejsebeskrivelse, der ikke kun er informativ, men også kan hjælpe dig med at få en bedre og måske endda billigere rejseoplevelse.

Alle vores rejsebeskrivelser er tilgængelige som downloadbare PDF-filer, så du kan læse dem i det rette format, når og hvor det passer dig bedst. Bemærk venligst, at PDF-filerne kan tage lidt tid at åbne på grund af deres størrelse på grund af de mange billeder. Vi beder om din tålmodighed.

 

Vi ønsker meget gerne dine kommentarer til vores rejsebeskrivelser, så vi kan blive endnu bedre fremadrettet. Vi sætter pris på både ris og ros. Hvis der er noget specifikt, du gerne vil have uddybet, er du også velkommen til at spørge.

Desuden tilbyder vi også foredrag om vores destinationer, hvis I er en større gruppe, der skal afsted. Kontakt os gerne for at arrangere et inspirerende foredrag.

Island

2. - 6. maj 2016

I maj 2016 tog vi på en kort tur til Island og udforskede den fantastiske natur i den sydvestlige del af øen.

 

Vores oplevelser og refleksioner undervejs er beskrevet i denne lille rejsebeskrivelse.

 

Island skuffer på ingen måde, når det kommer til naturoplevelser. Så snart man forlader Reykjavik, omgiver naturen en, og alt er vildt og fascinerende.

 

Det var bestemt ikke vores sidste besøg på øen, da der stadig er meget mere at udforske.

 

Vi håber, at vores rejsebeskrivelse kan inspirere andre til at besøge Island og nyde den betagende natur.

 

Vancouver

16. - 25. september 2016

I september 2016 tog min kæreste og jeg på en uforglemmelig rejse til Vancouver i Canada, efterfulgt af en bilsafari på Vancouver Island. Vi blev overvældet af den smukke og spændende oplevelse, og vi har lyst til at dele vores rejse med dig i følgende beskrivelse.

Vancouver Island byder på den fantastiske canadiske natur og Stillehavets imponerende skønhed. De gode veje gør det nemt at udforske øen, og der er mulighed for at finde gode overnatningssteder, men det anbefales at booke i forvejen, da afstandene kan være store.

Hvis du befinder dig i området, bør du ikke gå glip af den fantastiske by Vancouver eller den betagende natur på Vancouver Island.

Cuba

13. - 27. december 2017

I julen 2017 begav vi os på en utrolig rejse til Cuba, hvor vi besøgte fem forskellige byer på den vestlige del af øen. Det var en smuk og spændende oplevelse, hvor vi blev betaget af den caribiske charme, den fantastiske natur, den gode mad og de venlige mennesker.

På Cuba kan man stadig finde den autentiske caribiske sjæl, selvom den moderne verden gør sig mere og mere gældende. Især i Havanna sker der hurtige forandringer.

Tag ud i landet og nyd en cigar og en rom og føl dig som om du er tilbage i 1950'erne, præcis som du forestiller dig Cuba.

Cuba er uden tvivl en oplevelse værd.

Seoul

1. - 13. maj 2018

I maj 2018 tilbragte vi to uger i Seoul, Sydkoreas pulserende hovedstad, og det var en uforglemmelig oplevelse. Det var vores første gang i Asien, og det overraskede os positivt.

Seoul er et unikt sted, hvor asiatisk kultur og moderne storbyliv smelter sammen på en fantastisk måde. Du kan udforske historiske templer og bygninger side om side med moderne glitrende skyskrabere.

Seoul er en blanding af det gamle og det nye.

Hvis du har brug for en pause fra byens travlhed, kan du på blot en times togtur befinde dig midt i bjergene og omgivet af skøn natur.

Vi håber, at vores rejsebeskrivelse vil inspirere dig til at besøge Seoul og få dine egne unikke oplevelser.

Svalbard

30. december 2018 - 3. januar 2019

Nytåret 2018 valgte vi at fejre så langt mod nord som muligt på en civiliseret måde, og vi har ikke fortrudt det, på trods af polarmørket 24-7 og de ekstremt lave temperaturer på minus 14-20 °C.

Der er dog tre fantastiske tidspunkter at besøge Svalbard. Om vinteren, når alt er koldt og mørkt. Om sommeren, når der er døgnlys, og i overgangsperioderne mellem lys og mørke, forår og efterår.

Du kan ikke komme længere mod nord end dette.

Vi håber, at vores rejsebeskrivelse kan inspirere dig, hvis du overvejer at besøge Svalbard og Longyearbyen, men husk, at din oplevelse kan være helt anderledes, især hvis du vælger at rejse på en anden årstid.

Kenya

28. juni - 5. juli 2019

I sommeren 2019 tog vi på en uges safaritur til Kenya, og det var en uforglemmelig oplevelse.

Med en dygtig chauffør og guide kom vi helt tæt på de vilde dyr, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere intens.

Det var en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene og få oplevelser, der normalt kun ses i store naturfilm.

Vi kan varmt anbefale en tur i Karen Blixens fodspor og tage skridtet videre end zoologiske haver.

Vi håber, at denne rejsebeskrivelse kan inspirere dig til at tage på safari i Afrika og skabe dine egne uforglemmelige minder.

Jordan

19. - 26. december 2019

Julen 2019 tilbragte vi en uforglemmelig tid i Jordan, hvor vi oplevede landets unikke skønhed og rige historie.

Med smuk og varieret natur, fascinerende kulturarv og gæstfrie mennesker var det en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Vi udforskede gamle romerske byer, korsfarerborger, tidlige kirker og den betagende ørken. Men højdepunktet var uden tvivl den imponerende og magiske by Petra.

Vi kan varmt anbefale en rejse til Jordan, hvor du vil blive beriget på mange forskellige områder.

Lad vores rejsebeskrivelse være din inspiration til en spændende tur til Jordan og skab dine egne minder for livet.

Island

30. juli - 11. august 2021

I sommeren 2021 begav vi os ud på en episk rejse rundt på Island i næsten 2 uger, og det var en spektakulær oplevelse.

Vi blev betaget af den betagende natur, det rige fugleliv, majestætiske bjerge og imponerende vandfald, der tog pusten fra os.

Vejrguderne smilede til os, og vi nød solskinnet hver eneste dag, hvilket sjældent er en selvfølge på Island.

Hvis du/I drømmer om fantastisk natur, unikke oplevelser uden for mange turister og en konstant strøm af wow-øjeblikke, så er Island absolut et must-visit rejsemål.

Lad vores rejsebeskrivelse være inspiration til planlægningen af din/jeres tur til Island, hvor naturens skønhed vil efterlade jer forbløffede og overvældede.

bottom of page