Rejsebeskrivelse

 

Når vi har været på en større rejse, skriver vi gerne en rejsebeskrivelse eller en rejseguide her på siden baseret på vores oplevelser og erfaringer. Rejsebeskrivelsen indeholder masser af rejsetips, som du forhåbentlig kan bruge på din egen rejse.

 

En rejsebeskrivelse skal gerne være noget, som er interessant at læse, og som er brugbart for dig, hvis du skulle have lyst til at tage til samme sted.

 

Måske kan rejsebeskrivelsen også give dig en bedre og måske billigere rejse.

Vores rejsebeskrivelser ligger i en PDF-version lige til download, så du ikke skal læse og se billeder på hjemmesiden, men kan sidde med rejsebeskrivelsen i det rette format, hvor og hvornår du vil.

Da PDF-filen indeholder mange billeder, kan det tage lidt tid at åbne den enkelte rejsebeskrivelse grundet dens størrelse, så hav lidt tålmodighed.

Vi vil rigtig gerne have jeres kommentarer til de forskellige rejsebeskrivelser, så vi kan gøre det bedre i fremtiden, så ris og ros modtages gerne. Eller hvis der er noget, som du ønsker at få uddybet, så spørg endelig.

Ligeledes kan jeg også komme og holde et foredrag for jer om en af destinationerne, hvis I er en større gruppe, som skal afsted.

Tur til Sydvestlige Island 

2. til 6. maj 2016

I maj 2016 var vi en kort tur på Island. Det blev til et par dages kørsel på den sydvestlige del af Island, hvor det faktisk lykkedes at se en hel del af den natur der var i området. Oplevelsen og de overvejelser vi har gjort undervejs har jeg beskrevet i den lille rejsebeskrivelse herunder.

 

God fornøjelse.

 

Vi håber, rejsebeskrivelsen kan inspirere andre til at tage en tur til Island og nyde den smukke natur.

Tur til Vancouver og Vancouver Island

​16. til 25. september 2016

I september 2016 tog kæresten og jeg en tur til Vancouver i Canada med efterfølgende bilsafari på Vancouver Island. En smuk, spændende og helt uforglemmelig tur, som vi gerne gjorde om, og derfor har vi lyst til at dele oplevelsen med dig, og måske give lidt inspiration i nedenstående rejsebeskrivelse.

Tur til Cuba

​13. til 27. december 2017

Cuba er fantastisk. Over julen i 2017 tog vi en tur til Cuba og nåede at besøge 5 forskellige byer på den vestlige del af øen. En meget smuk og spændende oplevelse med masser af natur, caribisk charme, god mad og dejlige mennesker. 

Vi håber, nedenstående rejsebeskrivelse er spændende læsning og giver dig masser af inspiration til selv at besøge Cuba.

God fornøjelse.

Tur til Seoul

​1. til 13. maj 2018

I maj 2018 var vi to uger i Seoul, Sydkoreas hovedstad. Og det var en kæmpe oplevelse. For os begge var det første gang i Asien, og det blev faktisk en positiv oplevelse.

Vi håber, nedenstående rejsebeskrivelse kan virke som inspiration, hvis du skulle have lyst til at besøge Seoul.

God fornøjelse.

Tur til Longyearbyen på Svalbard

30. december 2018 til

3. januar 2019

Nytåret 2018 valgte vi at fejre så langt mod nord, som vi kunne komme på civiliseret vis, og det har vi ikke fortrudt trods polarmørket 24-7 og de meget lave temperaturer på minus 14-20 °C.

Vi håber, du kan bruge nedenstående rejsebeskrivelse som inspiration, hvis du vil besøge Svalbard og Longyearbyen, men med det forbehold, at din oplevelse naturligvis kan være en helt anden, specielt hvis du vælger at rejse på en helt anden årstid.

Safaritur til Kenya

28. juni til 5. juli 2019

I sommeren 2019 tog vi på en uges safaritur til Kenya, og det var en fantastisk oplevelse.

Vi havde en dygtig chauffør og guide, der formåede at tage os helt tæt på de vilde dyr, så oplevelsen blev endnu mere intens.

Vi kan klart anbefale sådan en tur, hvis man vil skridtet videre end zoologisk have.

Vi håber, at denne rejsebeskrivelse kan være inspiration for din tur på safari i Afrika.

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Thomas C. Krohn