Sniff Cover - 3D.png

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: Juli 2012
Udgivelsestype: Hæfte og E-bog
Sideantal: 68
ISBN 978-87-7145-602-8


 

Købes hos en af nedenstående (tryk på knappen):

6345-930x180_4_edited.jpg
Bogreolen_horizontal_jpg-300x102.jpg
Gucca_edited.jpg

Ræven Sniff

 

 

Beskrivelse:


Mød ræven Sniff fra han bliver født, til han vokser op og bliver en stor ræv i den store skov. Sniff skal lære hele verden at kende. Han skal lære alt om skovens farer, og han skal lære at blive en stor jæger, der kan klare sig selv.

 

Kort sagt skal Sniff lære at være en rigtig ræv.

Fortællingen giver indblik i rævens liv krydret med spænding og små historier om livet i skoven for store og små. Det er en ideel højtlæsningsbog for de mindre og en læs-selv-bog for de lidt større drenge og piger.

Uddrag af bogen:


Sniff lå og kiggede sig omkring. Lidt længere inde mellem træerne var der noget, der flagrede og glimtede. Det måtte han undersøge. Sniff løb ind mellem træerne og nærmede sig forsigtigt det gule, som glitrede og flagrede, når vinden tog fat i det. Sniff sneg sig tættere på. Han var spændt, og lidt bange for det ukendte. Han var også meget nysgerrig, og måtte bare undersøge, hvad det var for noget. Han sneg sig det sidste stykke. Han var egentlig ikke rigtig klar over, om det var noget, han skulle være bange for, eller hvad han skulle gøre ved det.

 

Anmeldelse: Pipaluks bogblog

Saxo.png

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Thomas C. Krohn