Mine Bøger

Min lyst til at skrive og dele den gode historie, driver mit forfatterskab, uanset om det er en krimi, en thriller eller en børnebog.

 

Når jeg som krimiforfatter skriver og udtænker et plot, tager jeg udgangspunkt i den verden, jeg kender, nemlig den biologiske verden. Det er den verden har jeg fået ind i blodet fra barnsben fra min far som var forsker, og er jæger og naturmenneske. Senere søgte jeg selv en karriere som biolog og forsker, og kan derfor spejle mig i flere af hovedrollerne i mine bøger.

​Jeg har et indgående kendskab til netop den verden, hvor mine bøger foregår: Forsknings- og universitetsverdenen, samt biotekindustrien.

Jeg kender drivkraften og værdierne bag det at udvikle lægemidler, biologiske stoffer og medicinsk udstyr, og bruger min fulde nysgerrighed til at inddrage nye felter i mine thrillers.

​I mine bøger kombinerer jeg det gode, spændende plot med historiske faktuelle hændelser og konspirationsteorier, og binder det hele sammen til en fuldendt fortælling.

 

Personerne bliver ligeledes skildret på en realistisk måde på godt og ondt, og min fascination for det menneskelige sind kommer til udtryk, når personen bliver skildret som psykopat eller nysgerrig videnskabsmand.

Jeg vil gerne give et alternativ til en hovedperson, så det ikke er den afdankede, fordrukne og fraskilte politimand, som er den, der skal opklare mysteriet i krimien.

Jeg synes, der er mange bøger på markedet med netop den type mænd i hovedrollen.

 

I mine bøger får du selvfølgelig også masser af dramatik, spænding og humor, som bliver flettet ind i en ellers lidt kedelig forskningsverden.

Alle mine bøger udgives på mit eget forlag, RosenHill, hvor jeg lægger stor vægt på bøgernes kvalitet, både i handling, sprog og layout.

Bogen skal være en unik oplevelse at sidde med i hænderne, og ikke mindst at læse.

Døden fra Syrien

Ny krimiserie om biologisk terror og biologiske våben.

'Døden fra Syrien' er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev.

Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?

Døden fra Syrien- En Jacob Detlev Thriller

Truslen fra Kina

Ny krimiserie om biologisk terror og biologiske våben.

’Truslen fra Kina’ er en selvstændig mini-thriller i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev.

Jacob  kommer pludselig i livsfare under indsatsen for at forhindre brugen af biologiske våben mod udvalgte mål i København.

Truslen fra Kina - En Jacob Detlev Thriller

Med alle midler

Spændende bog med en kvindelig psykopat i hovedrollen.

’Med alle midler’ er en psykologisk thriller om en forskers ambitiøse, men manipulerende og egoistiske skyggeside, hvor midler som sex, løgn, bedrag og mord tages i brug for at nå målet.

De psykologiske thriller 'Med alle midler'

Kampen om DRAGON

Følg jagten på den universelle vaccine mod alverdens virus.

'Kampen om DRAGON' er en højaktuel biologisk thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.

Den biologiske thriller DRAGON

Ræven Sniff

Børnebogen, som tager dig med i skoven.

Fortællingen giver indblik i rævens liv krydret med spænding og små historier om livet i skoven for store og små. Det er en ideel højtlæsningsbog for de mindre og en læs-selv-bog for de lidt større drenge og piger.

Børnebogen om ræven Sniff

Andre bøger fra RosenHill

Det røde kobbel

Dræb eller bliv dræbt.

Det er temaet i den genoptrykte, historiske bestseller "Det røde Kobbel".

En frygtløs gammel hanræv adopter et kuld moderløse ræveunger og opdrager dem til at blive en flok dristige, glubske, mordlystne og ulveagtige ræve, som jager det store vildt - og ikke bare mus.

'Det røde kobbel' af Svend Fleuron