top of page

Mine Bøger: En Verden af Spænding og Overraskelser

Mit navn er Thomas C. Krohn, og jeg er en passioneret forfatter, der skaber medrivende historier inden for krimi, thriller og børnebøger. Min fascination for den biologiske verden, som jeg er dybt forbundet med gennem min baggrund som biolog og forsker, er en konstant kilde til inspiration for mine værker.

Mine bøger udfolder sig i miljøer, jeg kender indgående: forskningsverdenen, universitetsmiljøet og biotekindustrien. Jeg har et indgående kendskab til drivkraften og værdierne bag udviklingen af lægemidler, biologiske stoffer og medicinsk udstyr. Med min nysgerrighed udforsker jeg også nye felter og inddrager dem i mine thrillers.

I mine bøger kombinerer jeg spændende plots med historiske fakta og konspirationsteorier for at skabe fuldendte fortællinger. Mine karakterer er realistisk skildret, med deres gode og dårlige sider. Min fascination for det menneskelige sind kommer til udtryk, når jeg portrætterer karakterer som psykopater eller nysgerrige videnskabsfolk.

Jeg stræber efter at give en alternativ hovedperson, der bryder med den stereotypiske fordrukne og fraskilte politimand, som ofte ses i krimier. Jeg mener, at markedet har brug for flere forskellige typer hovedpersoner, og jeg er stolt af at bidrage til denne diversitet.

 

Drama, spænding og humor er vævet ind i mine bøger, der alle udgives på mit eget forlag, RosenHill. Jeg lægger stor vægt på kvaliteten af mine bøger, fra handling og sprog til layout. Jeg ønsker, at mine bøger skal være en unik oplevelse at holde i hænderne og ikke mindst at læse.

 

Er du klar til at dykke ned i en verden af spænding, mysterier og medrivende historier?

Døden fra Syrien

Højaktuel krimiserie om biologisk terror og biologiske våben.

'Døden fra Syrien' er den første selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev.

Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?

Døden fra Syrien- En Jacob Detlev Thriller

Virussen fra Svalbard

Højaktuel krimiserie om biologisk terror og biologiske våben.

’Virussen fra Svalbard’ er den anden selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev.

Et folketingsvalg i Danmark. En virusudvikler fra Rusland. En forladt mineby på Svalbard. Og en kompromisløs højreekstremist i København. Alt i alt en dødelig cocktail.

Truslen fra Kina

Ny krimiserie om biologisk terror og biologiske våben.

’Truslen fra Kina’ er en selvstændig mini-thriller i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev.

Jacob  kommer pludselig i livsfare under indsatsen for at forhindre brugen af biologiske våben mod udvalgte mål i København.

Truslen fra Kina - En Jacob Detlev Thriller

Med alle midler

Spændende bog med en kvindelig psykopat i hovedrollen.

’Med alle midler’ er en psykologisk thriller om en forskers ambitiøse, men manipulerende og egoistiske skyggeside, hvor midler som sex, løgn, bedrag og mord tages i brug for at nå målet.

De psykologiske thriller 'Med alle midler'

Fanget, men fri

Spændende bog med en kvindelig psykopat i hovedrollen.

’Fanget, men fri’ er en psykologisk thriller og en selvstændig opfølger til ’Med alle midler’.

Opløsning

'Opløsning' er en intens thriller, der holder læseren på kanten af stolen.

 

Tanja Storms kamp mod kriminalitet, korruption, og sine egne dæmoner vil ryste dig langt efter, du har vendt den sidste side.

Forside_1_1.jpg

Kampen om DRAGON

Følg jagten på den universelle vaccine mod alverdens virus.

'Kampen om DRAGON' er en højaktuel biologisk thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.

Den biologiske thriller DRAGON

Ræven Sniff

Børnebogen, som tager dig med i skoven.

Fortællingen giver indblik i rævens liv krydret med spænding og små historier om livet i skoven for store og små. Det er en ideel højtlæsningsbog for de mindre og en læs-selv-bog for de lidt større drenge og piger.

Forside.JPG

Her er dit liv - 2035

Har du overvejet, hvordan din hverdag ser ud i 2035?

Er du nysgerrig på fremtiden, kan du i bogen ’Her er dit liv – år 2035’ få et bud på, hvordan hverdagen bliver for den helt almindelige dansker.

 

Andre bøger fra RosenHill

Det røde kobbel

Dræb eller bliv dræbt.

Det er temaet i den genoptrykte, historiske bestseller "Det røde Kobbel".

En frygtløs gammel hanræv adopter et kuld moderløse ræveunger og opdrager dem til at blive en flok dristige, glubske, mordlystne og ulveagtige ræve, som jager det store vildt - og ikke bare mus.

'Det røde kobbel' af Svend Fleuron
bottom of page