Forfatterforedrag

Mine foredrag er underholdende og lærerige, og de tager udgangspunkt i både mine erfaringer som forsker og biolog, samt fra den viden jeg har indsamlet i forbindelse med research på mine bøger.

Der er tale om forfatterforedrag, hvor fiktionen møder virkeligheden.

I får masser af historier, eksempler og fakta, og I bliver taget med på tur ind i det aktuelle emne.

I vil som publikum blive inddraget og udfordret, og I kan stille aktuelle spørgsmål og få svar fra en erfaren og engageret foredragsholder.

Foredragenes varighed aftales fra gang til gang, ligesom de kan tilpasses i indhold efter behov.

Mød en psykopat

Med udgangspunkt i min psykologiske thriller 'Med alle midler' stiller jeg skarpt på psykopati og tager jer med helt ind under huden på psykopaten og dennes natur og væsen.

Hvor går grænsen?

Hør nærmere om moral og etik i udviklingen af lægemidler, og få svar på, hvad der driver jagten på vacciner og forskning. Samtidig vil jeg udfordre jeres egne etiske grænser.

Når biologien dræber

Tænk hvis terrorister fik fingre i biologiske våben og spredte dem i København? Hør nærmere om, hvorfor vi bør frygte biologisk terror, og hvor nemt det vil være at ramme en storby med tusinder af døde til følge.

Forfatterblod

Hør fortællingen om, hvordan jeg blev forfatter. Et forfatterforedrag om min egen rejse gennem en ukendt verden for at lære et nyt håndværk. Jeg fortæller, hvad der betyder noget for mig som forfatter, og hvad mit budskab er i bøgerne. Måske har det hele ligget i generne? Hvem var Johan Krohn og Svend Fleuron?

Det siger publikum

Hos Hillerød Rotary havde vi fornøjelsen at høre Thomas Krohns foredrag om psykopater – Et foredrag med viden og humor, som gav en god fornemmelse for den måde, hvorpå psykopaten tænker og agerer. Vil du have en spændende foredragsholder i din forening – så er Thomas Krohn manden.

Store Rørbæk Forsamlingshus:

Thomas Krohn holdt foredrag under overskriften 'Forfatterblod.' Det blev en særdeles spændende rejse med tråde tilbage til hans familie.

Kan kun varmt anbefale hans arbejde og foredrag som var inspirerende og levende fremført.

Foredraget om Psykopater var noget af et tilløbsstykke på Tarup Bibliotek. Her var 112 forventningsfulde deltagere som fik en masse fakta og spændende beretninger om forskellige typer at psykopater. Thomas Krohn er en dygtig foredragsholder med et godt tag i publikum. Der var masser af spørgsmål som han gerne besvarede efter bedste evne.

Hover/Grejsdal Sogn:

TAK Thomas Krohn for dit fantastiske foredrag. Det har mange facetter som går fra spændende, trist, hårrejsende, tankevækkende og sjovt  

Så hvis du vil have et foredrag der rummer det meste, kan du roligt tage dette "Mød en psykopat". 

Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at læse bogen "Med alle midler", her på de mørke vinteraftner.

Varme anbefalinger herfra.

​Vi havde besøg af Thomas i Furesø Rotary hvor han levende fortalte om Psykopater. Det var en herlig aften, hvor Thomas med sit engagement til fulde formåede at gøre det til et interessant, spændende og også underholdende emne.

Frederikssund Seniorklub:

Under overskriften Forfatterblod fik et kræsent publikum, der forventer mere 'verdslig' underholdning, en positiv overraskelse hvor Thomas' medrivende fortæller om sin slægt, om 'forfattergenet', om at udgive bøger på eget forlag, om en standhaftig forfatter der ikke lod sig kue af nid, misundelse og tidsåndens dobbeltmoral. Thomas fortæller om sine egne værker på en meget klædelig ydmyg måde, men dog så man bliver 'sulten' efter at undersøge skriverierne fra hans hånd.
Efter foredraget gik snakken lystigt, hvilket altid indikerer en succes. Alle kunne gå inspireret hjem.

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Thomas C. Krohn