top of page

Jacob Detlev og 'Døden fra Syrien'

Opdateret: 18. mar. 2020


Det er spændende.

Jeg er begyndt at skrive på den første del af historien om Jacob Detlev, og handlingen tager sin begyndelse et helt andet sted end i Jacobs hjemby, Søsum.

Det hele starter nemlig om bord på fregatten ’Tordenskjold’, som ligger for kaj i den syriske by, Latakia, hvor en eskadron danske marineinfanterister er sendt på mission for at hente en mængde kemiske og biologiske våben. Den danske regering har fået til opgave at hente våbnene i Syrien og om bord på ’Tordenskjold’ bringe dem til destruktion i Tyskland.

Det betyder, at jeg er i gang med den helt store research i øjeblikket, og jeg ikke bare kan sætte mig ned og skrive løs. Jeg er nødt til at finde ud af, hvordan de danske fregatter er indrettet, og hvad de kan, hvordan der ser ud i det pågældende område af Syrien, og på hvilken måde en eskadron af marineinfanterister er opbygget og fungerer.

Det er en spændende start, men det gør også, at der er mange stop i skrivningen. Jeg er sikkert også nødt til at få et par fagfolks øjne på, inden bogen er færdig, så troværdigheden bevares.

Så lige nu er det løjtnant Westmann, som er hovedpersonen under turen ind i Syrien. Gad vide om kolonnen kommer levende tilbage til fregatten med deres last?

Titlen ’Døden fra Syrien’ er titlen på den første bog om Jacob Detlev.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page