top of page

Hvem er Jacob Detlev?

Opdateret: 18. mar. 2020


Jacob Detlev er hovedpersonen i min nye biologiske thriller triologi. Måske der kommer mere end tre bøger, men nu ser vi, hvordan det går.


Første bog er 'Døden fra Syrien'.

Jacob Detlev er en rigtig videnskabsmand og drives af sin faglige baggrund og en generel nysgerrighed på alt, som er relateret til naturvidenskab. Han er først uddannet som mikrobiolog og siden som læge, og har en ansættelse på universitetet med forskning i farlige vira og smitsomme sygdomme. Han er den førende ekspert i Danmark på farlige vira og bakterier.

Jacob er 48 år, og bor sammen med sin hustru, Karen Sørensen (40 år), ved Søsum i Egedal kommune på en gammel gård, som ligger med udsigt over markerne. Karen arbejder som gymnasielærer på Egedal gymnasium og HF , hvor hun underviser i historie og dansk. Desuden arbejder hun som frivillig med flygtninge i Stenløse. Sammen har de datteren, Mathilde, på 6 år.

Jacob er fraskilt, og har en eks-kone, Tine Detlev (46 år), som er sygeplejerske på Rigshospitalet. Sammen har de børnene, Malte på 16 år og Mette på 13 år, som Jacob har hver anden uge. Ellers bor de i Måløv hos Tine.

Desuden har han en lillebror, Frederik Detlev (45 år), som er fysiker. Han har dog ikke noget fast arbejde, men arbejder som freelancer. Han er single med mange kvindelige bekendtskaber, og en gambler.


Jeg glæder mig rigtig meget til at stifte nærmere bekendtskab med Jacob Detlev og finde ud af, hvad han er for en person, og hvad han kan få rodet sig ud i.


Jeg går i gang med den første bog, så snart jeg er færdig med redigeringen af min psykologiske thriller ’Med alle midler’.

Håber I er lige så spændt på begge bøger, som jeg er.


En lille teaser med Jacob er udkommet og kan hentes gratis her. Den har fået titlen 'Truslen fra Kna'.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk

https://flic.kr/p/aronSf

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page