top of page

Truslen fra Kina – ny thriller om biologisk og kemisk terror

Opdateret: 18. mar. 2020

I forbindelse med krimimessen i Horsens den 6.-7. april har jeg udgivet den biologiske thriller ’Truslen fra Kina’.


Her kan du første gang møde Jacob Detlev.

Jacobs gode ven og kollega Hong Zhang bliver dræbt.

Med sin særlige baggrund bliver Jacob involveret i opklaringen af mordet, som viser sig at være en del af en større terrorsag, som truer sikkerheden i Danmark og Kina.

Jacob Detlev har en central rolle i jagten på terroristerne og kommer pludselig i livsfare under indsatsen for at forhindre brugen af biologiske våben mod udvalgte mål i København.

’Truslen fra Kina’ er en selvstændig mini-thriller i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab indenfor biologisk og kemisk terrorbekæmpelse.

Jacob Detlev vil være den centrale karakter i min kommende serie, som er fyldt med gruopvækkende og uhyggelige angreb med biologiske våben på uskyldige. Vi følger Jacobs hektiske opklaringsarbejde for at komme foran terroristerne og stoppe dem, før de får held med at slå tusinder ihjel.

Privat bor Jacob i Søsum lige uden for Storkøbenhavn på et nedlagt landbrug sammen med sin hustru Karen, deres datter Mathilde og Jacobs skilsmissebørn Malte og Mette.

Handlingen i bøgerne foregår i både Danmark og i udlandet, og plottet i bøgerne bygger på teorier og muligheder for at bruge biologiske og/eller kemiske våben, konspirationsteorier, historiske begivenheder og aktuelle tankespind.

Jeg leger med tanker og ideer om: ’Tænk nu hvis…’

Biologiske våben er ikke en ny ting, men i takt med at den bioteknologiske udvikling går hurtigere og hurtigere, og udstyr dermed bliver billigere og nemmere at bruge, er risikoen blevet større for, at en terrororganisation udvikler biologiske våben.


Biologiske våben har den egenskab, at selv i uhyre små mængder er de ekstremt dødelige, og de kan nemt spredes i omgivelserne og ramme en stor gruppe af personer. Jacob og politiet må altså arbejde hurtigt for at komme terroristerne i forkøbet for at forhindre spredning af dødbringende biologiske stoffer til omgivelserne.

Du kan downloade en gratis elektronisk version af ’Truslen fra Kina’ ved samtidig tilmelding til mit nyhedsbrev. Den kan fås i både pdf og epub version.

Jeg håber, du vil tage godt imod Jacob Detlev, og at ’Truslen mod Kina’ falder i din smag. Næste bog i serien ’Døden fra Syrien’ er klar til marts 2020.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Комментарии


bottom of page