top of page

Stort tak for medvinden til Tanja Storm!

Efter den gode lancering af ’Opløsning’ tog jeg tre ugers ferie i USA og Canada. Men nu har hverdagen indfundet sig, og jeg er godt tilbage efter en tiltrængt og rigtig god og oplevelsesrig ferie.


Tanja Storm har fået fantastisk god medvind

’Opløsning’ med Tanja Storm i hovedrollen har efter lanceringen fundet vej til jer læsere. En rigtig stor tak til måske lige præcis dig for den fremragende modtagelse af ’Opløsning’. Det er kommet helt bag på mig, at bogen bl.a. blev valgt som ugens udvalgte på Mofibo og der nåede op i top-25 over flere uger. Roserne er også strømmet ind fra de fleste læsere og lyttere, som har haft fingrene i bogen. Det er jeg utrolig glad og taknemmelig for.

Som forfatter er det en enorm tilfredsstillelse, når ens bog og hjerteblod, som man har arbejdet på i lang tid, rammer læserne og får de varmeste anbefalinger med på vejen.


Du kan bestille bogen hjem som trykt bog fra alle boghandlere, ligesom du kan høre den som lydbog eller læse den som ebog på alle gængse streamingtjenester. Endelig har et stort antal biblioteker også besluttet at købe den hjem, så den vil snart være klar til udlån på et bibliotek nær dig. Er du interesseret i et signeret eksemplar, kan du også købe ’Opløsning’ direkte hos mig via min hjemmeside, https://www.thomasckrohn.dk/opløsning.


Jacob Detlev i sit livs kamp

Jeg skriver flittigt på den sidste bog i Jacob Detlev trilogien, og han får virkelig kamp til stregen denne gang. Hans modstander, som har en hel særlig dagsorden, er meget dygtig og utrolig udspekuleret. Det bliver meget personligt for Jacob, og hans egen familien kommer i fare, hvilket gør kampen endnu sværere.


Bogen har fået titlen ’Hævnen fra Sverige’, og hvis alt går, som det skal, kan jeg præsentere den på Krimimessen til marts 2024.


Et spændende og lærerigt foredrag til vinteren?

Vinteren er normalt sæson for foredrag, så hvis du og din arbejdsplads eller forening mangler et spændende og lærerigt foredrag, er du meget velkommen til at booke mig.

Jeg har en række forskellige foredrag at byde på. De fleste er i den videnskabelige og biologiske genre, hvor specielt det om psykopater er populært. Men der ligger også adskillige rejseforedrag, hvor I kan blive taget med til spændende steder rundt om i verden.

Du kan se mere om de forskellige foredrag på min hjemmeside, https://www.thomasckrohn.dk/foredrag


Gør forfatteren glad

Hvis du har læst eller lyttet til en eller flere af mine bøger, og du kan lide bogen, må du rigtig gerne give den det antal stjerner, som den fortjener på den streamingtjeneste, som du har benyttet. Det betyder uendeligt meget for mig som forfatter, at mine bøger får stjerner og eventuelt en kommentar med på vejen. Ja, det er den bedste måde, jeg kan komme ud til nye læsere på. Så gør mig meget gerne glad ved at give mine bøger lidt kærlighed med på vejen.
15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page