top of page
Banner - Hjemmeside(3).jpg
1690819413.png

Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesår: September 2023
Udgivelsestype: Softcover + ebog
Sideantal: 260
Forlag: ROSENHILL


ISBN (trykt bog) 978-87-974481-0-6

ISBN (ebog) 978-87-974481-2-0

ISBN (lydbog) 978-87-974481-1-3

Køb bogen direkte hos mig *:

 

 

 

 

 

*) Der tillægges porto på 50,- kr, men kun en gang per bestilling, så hvis du bestiller flere bøger, er porto stadig den samme.

Ved køb over 400,- kr er porto gratis.

Opløsning - en Tanja Storm thriller

Hvor langt vil Tanja gå i jagten på sandheden, når livet i forvejen er ved at gå i opløsning?


Beskrivelse:

Officer Tanja Storm troede, hun havde oplevet de værste kampe under sine udsendelser til Irak og Afghanistan. Men en tragisk bilulykke river hendes liv fra hinanden. Hjemme i Danmark trækker et sort slør af sorg og tab hende ned mod en mørk afgrund af selvdestruktion.

I ruinerne af tragedien bliver hun rekrutteret af PET til en undercover operation. Hendes mission er at infiltrere Brøns Chemicals A/S, en dansk international virksomhed, der ledes af den karismatiske, men farlige Lars Brøns.

I jagten på at afsløre de kriminelle aktiviteter, som virksomheden er mistænkt for, kommer Tanja ud på en farefuld rejse mod sandheden. Tanja må kæmpe mod pirater i Guineabugten, og hun ender med at afsløre mørke hemmeligheder inden for Danmarks elite og bliver fanget i et dødbringende spil, hvor lovgivere er lovovertrædere, og Lars Brøns’ mørke personlighed kommer op til overfladen.

'Opløsning' er en intens thriller, der holder læseren på kanten af stolen. Tanja Storms kamp mod kriminalitet, korruption,
og sine egne dæmoner vil ryste dig langt efter, du har vendt den sidste side. For tænk, hvis denne nervepirrende historie ikke kun var fiktion?

 

 

 

Anmeldelser:

KreativePips:

'Historien var så spændende, at den ene side tog den anden.'

'Jeg er vild med den, og mit eneste spørgsmål er: Hvornår kommer efterfølgeren?'

'Hans bøger er krydret med hverdagsbeskrivelser, personerne har dybde og historien er gennemarbejdet. Det kunne virkelig ske!'

'Det er simpelthen den bedste bog jeg længe har læst!'

https://www.kreativepips.dk/2023/09/16/boganmeldelse-oploesning/

Gullbergs Bogreol:

'Her er en helt igennem fantastisk spændende historie med interessante personligheder og en spændingskurve der kun går én vej - opad.'

'Bogen har et malerisk og flydende sprog, er hjertegribende og ikke en historie du glemmer lige med det samme.'

https://www.instagram.com/p/CxQgGgxM5qd/

bottom of page