top of page

En ny normal har indfundet sig

Jeg håber, at du har haft en god sommerferie med mulighed for at nyde sommeren, enten her i Danmark eller i et af vores nabolande. Forhåbentlig har du også haft tid til at berige sjæl og sind med en enkelt bogoplevelse eller to.


Nu har sensommeren indfundet sig, og hverdagen trænger sig på igen.


Men måske er det ikke helt den hverdag, som vi kender. Noget er anderledes. En ny normal har indfundet sig.


Det er ikke helt det samme som tidligere at tage de offentlige transportmidler. Børnene har en lidt anden skolegang. De studerende mødes knap så ofte til undervisning, hvor de er fysisk tilstede. Vi kan ikke komme til de store koncerter. Og corona leger gemmeleg med os for en gang imellem at stikke sit hoved frem og sige ’her er jeg…stadig’.


For mit eget vedkommende er hverdagen tilbage på den måde, at jeg både arbejder og skriver på livet løs på den næste bog om Jacob Detlev. Og den tror jeg bestemt bliver spændende! Jeg tager dig blandt andet med en tur til det tidligere Sovjetunionen og langt mod nord til Svalbard.Når vi nu ikke kan rejse i den virkelige verden, så må vi tage fiktionen til hjælp.


Kulturlivet er også langsomt ved at åbne op, så hvis du står og mangler en foredragsholder til at give et spændende foredrag, så skal du være velkommen til at kontakte mig.


Jeg har et helt nyt og yderst aktuelt foredrag klar med titlen ’Skal du frygte den næste pandemi?’, hvor jeg fortæller om mekanismen bag Covid-19, hvad har vi lært, og hvad der (måske) venter os i fremtiden? Et foredrag, hvor det er muligt at blive klogere på, hvorfor verden ser ud, som den gør på nuværende tidspunkt, og hvorfor vi alle venter på en vaccine, og om den kan ’redde’ os?I sommerferien kom ’Døden fra Syrien’ desuden som lydbog, så du er meget velkommen til at hente på de gængse lydbogsplatforme. Og giv den meget gerne nogle stjerner, hvis du har hørt den eller kommer til at høre den i nærmeste fremtid.  Det vil være en kæmpe hjælp for mig – og stadig ny forfatter.


Rigtig god læse/lyttelyst her i sensommeren.En ansigtsmaske og håndsprit
En ansigtsmaske og håndsprit

45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page