top of page

Døden fra Syrien – en ny og anderledes thrillerserie

Inden længe har Jacob Detlev fået sin egen serie.


’Døden fra Syrien’ udkommer til marts, og handlingen kunne godt udspille sig et sted i Danmark den dag i morgen. Heldigvis er bogen kun fiktion, men tænk nu hvis…


En nervepirrende og fatal handling Stjålne biologiske våben fra Syrien. Et forsvundet passagerfly i Malaysia. Dødsfald blandt unge på et diskotek i København. Og en religiøs sekt på Sjælland. Hvordan hænger det sammen?


Det bliver eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, sat til at finde ud af i et hæsblæsende opklaringsarbejde i samarbejde med både internationale myndigheder og det danske terrorberedskab.


Svarene forgrener sig, og det hele kommer meget tæt på. Pludselig er det for Jacob både et spørgsmål om at forhindre biologiske terror i Danmark, og også om at redde sin egen familie.


Seriens hovedpersoner

Jacob Detlev er videnskabsmand og som sådan nysgerrig på alt, der har med naturvidenskab at gøre. Han kaster gerne sine evner og ekspertise ind i opgaver, hvis han synes, de er interessante, uanset om det er inden for hans eget faglige felt eller ej.


Med sin baggrund som læge og virolog hjælper han politiet med at opklare sager, hvor smitsomme stoffer og biologisk terror er involveret.


Han er en del af det danske terrorberedskab og en af de mest anerkendte internationale eksperter i biologiske og kemiske våben.


Privat bor han sammen med sin hustru, Karen, og deres fælles barn Mathilde på en gammel gård i Søsum lige uden for Stenløse. Samtidig har han to børn, Mette og Malte, med sin tidligere kone, Tine.


Dem møder du også i ’Døden fra Syrien’, ligesom Jacobs bror, Frederik har en betydelig rolle i opklaringsarbejdet. Frederik er fysiker, rodløs og elsker kvinder!


Realistisk og spændende thriller

Hvis du er til realistiske thrillers, hvor du sidder med følelsen af, at det kunne godt ske i virkeligheden, og hvis du samtidig kan lide, at det er kombineret med fiktion og spænding, så er ’Døden fra Syrien’ helt sikkert noget for dig.


’Døden fra Syrien’ udkommer den 14. marts i trykt bog og som ebog.


Du kan også møde mig på Krimimessen i Horsens den 28.-29. marts, hvor jeg selvfølgelig har bogen med. Jeg har en samtale med journalist Søren Laursen på Sort Scene søndag kl. 15.40 om ’Døden fra Syrien’.


Hvis du ikke kan vente indtil d. 14. marts, kan du allerede møde Jacob Detlev i mini-thrilleren ’Truslen fra Kina’, som du kan hente gratis på min hjemmeside.


Du kan også læse mere om Jacob Detlev i min tidligere blog.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk

Den biologiske thriller 'Døden fra Syrien' af Thomas C. Krohn

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page