top of page

Tid er en begrænset ressource


Hvis bare jeg havde al den tid i verden, som var nødvendigt. Men tid er en begrænset ressource, som der skal passes godt på, og som jeg skal planlægge at bruge godt.

Der er så mange ting, som tiden skal bruges til. Og den må ikke spildes.

Et groft regnestykke for en uge kunne se sådan ud (og jeg har sikkert glemt noget):

 • Søvn 49 timer

 • Arbejde 37 timer

 • Familietid 15 timer

 • Spise/lave mad 10 timer

 • Motion 5 timer

 • Huslige pligter/have 5 timer

 • Bad 2 timer

 • Ny viden 5 timer

 • Underholdning 10 timer

 • Venner og kultur 5 timer

 • Transport 5 timer

Det giver i alt 145 timer ud af en uges samlede tid på 168 timer. Det betyder, hvis jeg ikke spilder et eneste minut, så har jeg 23 timer om ugen til at skrive. Men sådan er virkeligheden jo ikke. Jeg kan jo ikke lave sådan en plan, og der vil altid komme uforudsete ting og skubbe til det hele.

Men vil da gerne komme med en opfordring.

Hvis der er nogen, som har tid til overs, så modtager jeg gerne de overskydende timer. Du behøver i alt fald ikke spilde dem på ingenting. Tænk dig om, hvordan du bruger din tid. Du kan kun bruge den een gang og du får den aldrig tilbage igen.

Jeg har masser af ideer, som lidt ekstra tid kan bruges til. Ikke mindst skriveprojekter.

Jeg skal have gjort ’Med alle midler´ færdig, jeg er i gang med første bind af fortællingen om Jacob Detlev, og jeg vil gerne genudgive min oldefars bog ’Det røde kobbel’. Samtidig ligger der ufærdige skitser til andre skriveprojekter i skrivebordsskuffen, som jeg mangler at komme videre med.

Måske jeg bare ikke har fundet de vises sten endnu?

Hvordan får du din tid til at slå til og nå dine mål?

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk.


30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page