top of page

Velkommen til 2017

Opdateret: 8. jun. 2019


Så er 2017 blevet en realitet, og dermed er forfatterens hverdag også gået ind i et nyt og travlt år.

I skrivende stund er jeg i gang med den sidste og omfattende redigering af den kommende thriller ’Med alle midler’, så den kan blive sendt af sted til et forlag. Jeg holder jer selvfølgelig opdateret med, hvordan det skrider frem, efterhånden som flere detaljer kommer på.

Samtidig er jeg så småt i gang med at planlægge min kommende krimiserie med videnskabsmanden Jacob Detlev i hovedrollen. Det er planen, at Jacob Detlev skal være den centrale hovedrollefigur i mine kommende krimier. Jacob er ekspert i virologi og skal bistå politiet i opklaring af sager, der involverer spredning af virus på den ene eller anden måde. Lige nu, er jeg ved at finde ud af, hvem Jacob Detlev er som person. Hvad er hans fortid? Hvem er hans familie? Hvor bor han? Hvad har han af interesser? Det er en proces, som tager tid, men som også er en rigtig spændende opgave. Jeg glæder mig rigtig meget til at lære Jacob bedre at kende de kommende år, og få givet ham et spændende og indholdsrigt liv, samt at sende ham på livsfarlige missioner for at redde verden fra farlige vira.

I de kommende måneder skulle hjemmesiden også gerne blive opdateret med et par rejsebeskrivelser for rejser til henholdsvis Island og Vancouver i 2016. Det er forhåbentlig spændende og inspirerende læsning, uanset om man står og skal en tur til en af de to destinationer, hvilket jeg kun kan anbefale på det varmeste, eller man bare gerne vil lære noget om et andet sted.

Så alt i alt ser jeg frem til 2017, og glæder mig til at dele en masse skriverier med jer.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


Manuskriptet til 'Med alle midler'

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page