top of page

Opdatering fra en virus-forfatter i disse virustider

En nedlukning af store dele af Danmark… Hvem skulle nogensinde have forestillet sig det for bare få måneder siden?

Virus er en spændende, uforudsigelig og udfordrende størrelse at tage kampen op imod. Men en ting har vi som en fordel: Vi har aldrig tabt til en virus, og det gør vi heller ikke denne gang.

Jeg håber til gengæld, at flere får lyst til at læse spændende bøger i disse virustider. ’Døden fra Syrien’ har haft en svær start. Jeg skulle have præsenteret den på Krimimessen, hvor den ville have fået masser af omtale, men sådan blev det desværre ikke. Derfor har det været en lidt sløv lancering af bogen, men nu ser det ud til, at de første flotte anmeldelser tikker ind.

Krimi-cirklen:

5 diamanter ud af 6

'Krohns nye thriller kører på fuld kraft fra start af.'

'Thomas C. Krohn har kreeret en nervepirrende og et medrivende drama der fra start bringer læseren ud på kanten af lænestolen. Det virker lovende som serie.'

Bogblogger.dk:

'Krohn mixer virkelige hændelser med fiktion. Og det slipper han ganske godt fra...'

'Forfriskende med en hovedperson, der ikke er en ung kvindelig journalist eller en ældre afdanket og lettere fordrukken mandlig kriminalbetjent.'

'”Døden fra Syrien” er tænkt som første bind i en serie om hovedpersonen Jacob Detlev, der er ekspert i biologiske våben...der er potentiale til noget godt'

Lotte Hindsberg:

5 stjerner ud af 5

’En toptunet og højaktuel thriller med fokus på terror med virus som middel.’

’Han har en sjælden evne til at skabe en hel speciel stemning med sine ord.’

’’Døden fra Syrien’ er en spændende thriller der læses med glæde.’

KreativePips:

4 stjerner ud af 5

'Bogen holdt spændingen hele vejen igennem bogen, og jeg var nødt til at læse en side til, og så endnu en. Jeg var fanget, og jeg vil klart anbefale at læse bogen, hvis du er til realistiske thrillers.'

'Jeg er spændt på, hvad Jacob Detlev kommer ud for næste gang, for planen er at der skal komme flere bøger i serien.'

Jeg er rigtig glad for anmeldelserne. Det giver en forfatter lyst til at skrive videre og komme ud med flere historier. Så tusind tak til alle anmelderne! Jeg håber naturligvis, at det også får flere til at få lyst til at læse bogen.

I resten af maj kan du få ’Døden fra Syrien’ og Truslen fra Kina’ til en særlig pris på 150,- inkl. forsendelse og signering. Bare send mig en besked.

Jeg har også lige fået at vide, at Morten Remar er begyndt på indlæsningen af ’Døden fra Syrien’, så den kommer inden længe i en lydbogsversion også.

Hvis du er nysgerrig på at høre, hvordan Morten Remar lyder, når han lægger stemme til Jacob Detlev, så kan du starte med at høre ham læse ’Truslen fra Kina’. Den kan du for eksempel lyttet til følgende steder:

Jeg er i fuld gang med at skrive på næste bind i serien om Jacob Detlev. En spændende fortælling om et angreb på politikere under et Folketingsvalg. Bogen har titlen ’Virussen fra Rusland’, og jeg håber på, at jeg kan præsentere den til næste år på Krimimessen d. 21.-22. marts i Horsens.

Pas på dig selv derude.28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page