top of page

En september med fantastiske oplevelser

Det meste af september har for mit vedkommende stået i oplevelsernes tegn - så mentalt er jeg fyldt godt op med nye indtryk og har samlet en masse inspiration til fremtidige bøger.


Road-trip i USA

Vi var på et tre uger langt road-trip i de sydvestlige stater i USA, og hvilken tur.


Oplevelsen af naturens storslåethed i Grand Canyon, hvor man unægtelig kommer til at føle sig meget lille, når man står på kanten og kigger ned i 1.500 meters dyb. Eller en farvefuld tur gennem Antilope Lower Canyon, hvor orange, røde og blå toner mætter ens sind, mens man vandrer gennem den smalle slugt, og solens stråler trænger ned igennem den smalle åbning og oplyser slugtens indre.

I fire stater, Nevada, Utah, Arizona og Californien, tog naturens prægtige udtryk fuldstændig vejret fra en. Fire stater med meget forskellige og fremmedartede klimaer og miljøer.


Og som en krimiforfatter, er det også en drøm at besøge fængslet Alcatraz i San Francisco, hvor man kan prøve at sætte sig ind i forbryderens sind og forestille sig, hvordan det har været at sidde indespærret i en celle på kun 1,5 x 2,7 meter i en lang årrække.


En længere rejsebeskrivelse følger i nær fremtid.


Ny bog på vej

Men hjemme igen skal jeg nu gang i skriveriet igen. En bog med Tanja Storm venter på at blive skrevet færdig, og hun tripper for at blive sendt ud på farefulde opgaver . Som tidligere soldat er hun vant til at kaste sig ind i kampen og frygter ikke noget. Alt, hvad der kan give et adrenalinkick, er velkomment.


Kommende arrangementer

Du kan møde mig to gange i oktober måned, hvor jeg fortæller om mine bøger og emner fra bøgerne.


Jeg er til Bogcafé på Egedal Bibliotek i Smørum den 11. oktober fra kl. 15-17. Her fortæller jeg, sammen med en række andre lokale forfattere, om mine bøger. Arrangementet er åbent for alle og koster 30 kr.


Jeg holder foredrag om psykopater fredag den 14. oktober fra kl. 19-21 på Kaffehuset på Fanø. Her kan du komme tæt på psykopater og høre nærmere om, hvad der kendetegner og driver en psykopat. Arrangementet er åbent for alle og koster 125 kr.


Skulle du have lyst til at invitere mig som foredragsholder til et arrangement, kan du læse mere om mine foredrag på min hjemmeside.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page