top of page

Glædelig Jul og Godt Nytår


Nu nærmer en velfortjent jule- og nytårsferie sig med hastige skridt, og jeg vil derfor ønske dig en rigtig glædelig jul med masser af boggaver og et godt nytår med fest og farver.

Jeg håber, at dit 2018 har været indholdsrigt og spændende, og du har haft mulighed for at læse præcis de bøger, som du har haft lyst til. Jeg er sikker på, at 2019 bliver mindst lige så interessant. I 2019 kan jeg anbefale dig følgende:

  • Er du nysgerrig på at møde det meste af den danske krimibogsverden, så er Krimimessen i Horsens en rigtig god mulighed. I 2019 foregår den i den første weekend af april (6.-7. april). Jeg deltager med en stand hele weekenden, hvor du vil have mulighed for at komme forbi til en snak om bøger, krimier, biologiske våben og psykopater.

  • Til efteråret er det planen, at jeg udkommer med første del at den foreløbige trilogi om virologen Jacob Detlev. Fortællingen tager ham vidt omkring, ligesom fortællingen inddrager konspirationsteori, biologisk terror og religion. Læs mere om Jacob Detlev her.

Når jeg ser tilbage på 2018 har det været et fantastisk år.

Min personlige top-3 over gode oplevelser i 2018 er, at jeg:

  1. Udgav to bøger: ’Med alle midler’ og ’Kampen om DRAGON’, og de er begge blevet modtaget godt af læserne med rigtig god feedback. Du kan se nogle af anmeldelserne på Goodreads

  2. Fik mødt mange læsere ved flere foredrag i forskellige foreninger, hvor jeg har delt min viden om psykopater, eller fortalt om forfatterblod, herunder om min oldefar og forfatter Svend Fleuron. Måske jeg får mulighed for at møde dig til et foredrag i det kommende år. Skulle du have lyst til at booke et spændende og lærerigt foredrag, så læs mere om foredragene

  3. Deltog på Krimimessen i Horsens i år, hvor jeg havde fornøjelsen af et 20 minutters interview med journalist Rebekka Andreasen (interviewet ligger 20 minutter inde i videoen). Det blev også til et interview med Bogfidusen

Du får allerede den første nyhedsmail fra mig i det nye år i den første uge af januar, hvor du kan læse om 'Det røde kobbel' og min oldefar Svend Fleuron. Rigtig glædelig jul og godt nytår. Thomas

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så

Brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page