top of page

Kampen om DRAGON

Opdateret: 18. mar. 2020


Så er den snart på gaden. Jeg har brugt de sidste måneder på at omskrive min debutroman 'DRAGON', så den nu udkommer i en helt ny og gennemskrevet version på eget forlag 'RosenHill' og med ny titel, nemlig 'Kampen om DRAGON'

Det lykkedes mig at få rettighederne på 'DRAGON' tilbage fra mellemgaard i november sidste år, hvilket har givet mig muligheden for at skrive den bog, som jeg gerne ville have på markedet. Rent sprogligt er bogen blevet rettet meget til, da jeg har været inde at ændre på næsten hver sætning. Samtidig er der tilføjet lidt flere handlingstråde, så plottet er blevet lidt mere komplekst og endnu mere grumt. Forsiden har jeg fået en tysk illustrator til at lave, så den afspejler handlingen på bedst mulig måde og med en farveskala, der passer perfekt til bogens uhyggelige og mørke plot. Bogen ligger lige nu hos grafikeren for den endelige opsætning og vil udkomme i løbet af de næste 2-4 uger i en trykt paperback version og som ebog for download. Den trykte version kan forudbestilles til særlig pris til og med udgivelsesdagen, se webshoppen. Hvis du ikke allerede har læst den tidligere version, så håber jeg, du vil kaste dig over 'Kampen om DRAGON', og skulle du have læst 'DRAGON', så prøv den nye version og få et endnu bedre gensyn med Anders og Andy. Det vil glæde mig rigtig meget, om du giver bogen nogle stjerner eller en anmeldelse på f.eks. Goodreads eller andre steder på diverse litteratursider. Bagsideteksten lyder: En aggressiv og dødelig virus rammer beboerne i en landsby i den demokratiske republik Congo. I biotekvirksomheden VirusGene leder forskerne efter en kur mod alverdens vira, hvor den unge forsker Anders Berggreen får job og arbejder på at få vaccinen til at virke.

Men noget er helt galt. Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning? Hvad har dødfaldene i Congo med VirusGene at gøre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjællandske idyl. Følg Anders i jagten på sandheden - og den universale vaccine. Han må arbejde hurtigt, tænke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregår. ’Kampen om DRAGON’ er en højaktuel biologiske thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.

Og et lille uddrag: Anders stoppede op og lyttede. Var det stemmer, han hørte? Han skyndte sig at slukke for lygten, mens han holdt vejret og lyttede mere intenst. Jo, der var nogen, der snakkede sammen. Lydløst bevægede han sig gennem kontoret og nærmede sig døren. Han kiggede ind i stuen gennem den halvåbne dør. Der var ikke noget at se, men stemmerne kunne stadig høres. Stod der nogen uden for hoveddøren og snakkede sammen? Ville de komme ind i entréen om et øjeblik? Anders gik videre ind i stuen og stillede sig hen til havedøren, som han åbnede lydløst. Her ville han hurtigt kunne komme ud, hvis der kom nogen ind i huset.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page