top of page

Fede oplevelser i Seoul

Opdateret: 18. mar. 2020


Seoul er et meget spændende bekendtskab. Byen kan byde på det meste. Udover, at det er en af verdens største byer med 25 millioner indbyggere i metro-området, så byder byen på kultur, historie, moderne teknologi, natur, spændende mad og fremmedartede oplevelser. Umiddelbart skulle man forvente at en by af den størrelse kun kunne byde på mennesker overalt, men faktisk føler du dig ikke på noget tidspunkt i et menneskemylder. Byen har et effektivt transportsystem, og indbyggerne er meget høflige og rigtig gode til at stå i kø. Samtidig er byen indrettet med masser af grønne oaser, hvor du kan finde lidt fred og ro. Det du tydeligst ser i bybilledet er sammenblandingen af nyt og gammelt. Ved siden af to store højhuse i glas og stål står et gammelt hus med pagodetag og flotte udsmykninger. Hvis du tager metroen fra centrum af Seoul, kan du på under en time komme til områder med bjerge og masser af natur. Og fra bjergtoppene har du en fantastisk udsigt over byen, som set på den måde kun består af højhuse, som strækker sig så langt øjet rækker. Maden er bestemt også en spændende, men alt i alt en god oplevelse i Seoul. Det kan være en udfordring at finde ud af, hvad det er, du får serveret, da flere af restauranterne kun har et menukort på koreansk, men så må du prøve dig frem. Samtidig brygger de også nogle rigtig gode asiatiske øl, som er meget forfriskende og meget lidt bitre. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til at besøge Seoul, og 2 uger er ikke for lang tid, selvom du kun bliver i selve byen. Der er masser af oplevelser, der venter på dig. Har du lyst til at læse en mere udførlig beskrivelse af vores tur til Seoul, så finder du vores rejsedagbog/beskrivelse herunder, som du frit kan downloade. God fornøjelse.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page