top of page

Man jager et bæst

Opdateret: 18. mar. 2020


For en nysgerrig krimielsker, så er bogen 'Man jager et bæst, og fanger et menneske' af Bent Isager-Nielsen et bekendtskab værd.

Jeg må tilstå, at jeg normalt ikke er læser af biografier, men denne bog her er langt fra bare en biografi.

Den omhandler selvfølgelig Bents liv, og han tager dig med fra starten, hvor han havde sin opvækst i Jylland, og så gennem hele hans lange karriere i dansk politi.

Men det interessante ved bogen er, at den samtidig tager dig med igennem politiets historie og ikke mindst udviklingen i den politimæssige opklaring. Fra før der var noget, der hed gerningsmandsprofilering og DNA profil til det moderne politiarbejde med diverse gerningsmandsarkiver og højteknologiske hjælpemidler.

Samtidig fortæller han levende om efterforskning og opklaring af nogle af de mere spektakulære sager, som han har været med til igennem hans mange års virke i dansk politi og ikke mindst i det legendariske rejsehold.

Bent har en levende måde at fortælle om hele sit arbejde på, og flere af sagerne kan man genkende fra at have set 'Rejseholdet', som Bent ligeledes har leveret input til.

Som krimiforfatter er bogen specielt spændende, når han snakker om gerningsmandsprofilering og alt det, som politiet lægger mærke til og indsamler fra et gerningssted. Når jeg læser det, og tager det til mig, så vil jeg sandsynligvis kunne gøre nogle af beskrivelserne i mine bøger endnu bedre og mere præcise.

Selvom bogen har nogle år på bagen, så vil jeg klart anbefale dig at læse den, hvis du interesserer dig for krimier og kriminalstof. Det er nemlig ikke fiktion, men fra det virkelige liv.

God fornøjelse.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page