top of page

Få et gratis eksemplar af 'Ræven Sniff'


Hvis du hjælper mig, så giver jeg dig en gratis udgave af børnebogen om ræven Sniff i et ebogsformat.

Det, som du behøver at gøre, er at skaffe tre medlemmer til mit nyhedsbrev, hvorefter jeg kvitterer med et gratis eksemplar af bogen direkte i din mailboks.

Send mig en mail med navnene på de tre, der skal tilmelde sig nyhedsbrevet. Samtidig sender du nedenstående link til de tre, hvor de kan tilmelde sig nyhedsbrevet. Når de har tilmeldt sig, får du en gratis bog.

Jeg kan lige kort sætte et par ord på bogen om ræven Sniff.

Mød ræven Sniff fra han bliver født, til han vokser op og bliver en stor ræv i den store skov. Sniff skal lære hele verden at kende. Han skal lære alt om skovens farer, og han skal lære at blive en stor jæger, der kan klare sig selv.

Kort sagt skal Sniff lære at være en rigtig ræv. Fortællingen giver indblik i rævens liv krydret med spænding og små historier om livet i skoven for store og små. Det er en ideel højtlæsningsbog for de mindre og en læs-selv-bog for de lidt større drenge og piger.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page