top of page

Så er jeg på gaden…


Jeg havde en fantastisk bogudgivelse i fredags, og selvom der ikke var meget liv i byen fredag eftermiddag, fik jeg alligevel præsenteret min bog for de kunder, som gæstede boghandlen, samt solgt nogle stykker.

Nu starter kampen for at komme ud til læserne. Og jeg er kommet godt i gang.

Jeg har allerede fået den første anmeldelse.

Og flere er på vej.

Så arbejder jeg på at komme ud i en række boghandler for at møde læserne. Men mere om dette senere, når jeg ved hvor og hvornår.

Men møde læserne skal jeg allerede til marts i weekenden d. 17.-18. marts, hvor jeg er at finde på Krimimessen i Horsens. Hele lørdagen har jeg et cafébord i Magasinet, hvor det vil være muligt at få en snak med mig om min bog, psykopati og krimier, og søndag kl. 13 er jeg på Sort Scene, hvor jeg bliver interviewet af journalist Rebekka Andreasen til en snak om ’Med alle midler’.

Samtidig drager jeg også rundt med et spændende foredrag, hvor du har mulighed for at stifte bekendtskab med en psykopat.

Er det noget, som du kunne have lyst til at høre, så se mere om mit foredrag her

Frister min bog ’Med alle midler’ dig, så må du meget gerne besøge din lokale boghandel og bestille den hjem, så de ved at min bog er udkommet. Foretrækker du den på ebog, så kan den selvfølgelig hentes online.

Ligeledes må du meget gerne, hvis du læser ’Med alle midler’ gå ind på diverse bogsider efterfølgende og give den en kort anmeldelse, så andre ved, hvad du synes om bogen. Det kunne være på Bog&Ide, Saxo, Goodreads, eller andre.

Håber snart at møde dig derude, og glæder mig også til at høre din dom over ’Med alle midler’.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page