top of page

Velkommen til et helt fantastisk år


Vel igennem en fremragende ferie, jul og et festligt nytår er jeg tilbage på bloggen.

Jeg skuer ud i fremtiden og spejder efter, hvad der mon kan tænkes af dukke op i løbet af 2018.

Uden at være synsk eller clairvoyant, så synes jeg faktisk, at jeg kan se en hel del spændende ting i horisonten.

Umiddelbart ser jeg min bogudgivelse af min spændende, psykologiske thriller ’Med alle midler’ d. 2. februar kl. 16 i Stenløse Boghandel. Det håber jeg bliver en rigtig festlig begivenhed, og at der er mange, som gerne vil møde op og fejre udgivelsen med mig.

I december var jeg med kæresten 14 dage i Cuba. En meget spændende og oplevelsesrig tur med en masse indtryk og tanker. Der vil inden for den nærmeste fremtid komme en længere rejsebeskrivelse fra turen med diverse billeder. Der er masser af fremmedartede indtryk, sjove indslag og cool facts, som jeg gerne vil dele, og som måske kan være inspiration til andre.

I november fik jeg alle rettighederne på min første roman ’DRAGON’ tilbage fra det forlag, hvor jeg havde udgivet den. Det betyder, at jeg nu kan gå i gang med den genskrivning af DRAGON, som jeg længe har ønsket mig. Den trænger til en ekstra tur igennem møllen for at blive endnu bedre. Jeg håber, at den måske kan være på banen før sommerferien i ny indpakning og med en nyredigeret tekst. Det vil du høre mere om efterhånden, som projektet skrider frem.

Til marts er jeg at finde på Krimimessen i Horsens. Jeg vil være der hele dagen lørdag d. 17., hvor det vil være muligt at få en snak med mig og købe min bog ’Med alle midler’. Skulle du selv være på Krimimessen, kunne det være rigtig hyggeligt, hvis du kiggede forbi og sagde hej. Og nej, der er bestemt ingen købetvang.

Jeg er også klar med et uhyggeligt foredrag om psykopater. Det er baseret på den viden, jeg har indsamlet i forbindelse med, at jeg har skrevet ’Med alle midler’. Så hvis du har lyst til at komme helt ind under huden på en psykopat, så skal du bare sige til. Så leverer jeg foredraget til dig.

Hvad der ellers dukker op i det kommende år må indtil videre stå hen i det uvisse, men uanset hvad, så er jeg klar til at møde det.

Med ønsket om et rigtig godt og lykkebringende 2018 for dig også.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page