top of page

Ny toptunet hjemmeside


Min hjemmeside har fået en brush-up og er blevet forenklet, og den er forhåbentlig blevet meget bedre.

Ideen har været, at navigationen er blevet nemmere og den er blevet mindre teksttung. Alt sammen for at gøre oplevelsen for dig på hjemmesiden bedre og enklere. Samtidig har mobilversionen fået en omgang, så den også står pænt.

Jeg har brugt de sidste par måneder på kurser indenfor kommunikation, herunder også kommunikation på de sociale medier, og på baggrund af det, som jeg har lært, har jeg kastet mig over opdateringen af min hjemmeside.

Nogen af de ting, som jeg har lært af kurserne er:

  • Skriv kort

  • Brug bullets

  • Brug links, masser af links

  • Gør siderne klikbare

Alt sammen noget jeg har forsøgt at gøre brug af på den reviderede hjemmeside.

Skulle du have forslag til forbedringer eller opdager noget ikke fungerer, så hører jeg meget gerne fra dig, så hjemmesiden kan blive endnu bedre.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk


4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page