top of page

'Kampen om DRAGON' i nyt Directors Cut

Opdateret: 18. mar. 2020


Min debut-thriller DRAGON kommer snart i en helt anden og ny redigeret udgave med titlen 'Kampen om DRAGON'.

Jeg har efter fælles overenskomst med mit tidligere forlag fået alle rettigheder tilbage på DRAGON. Det betyder, at jeg nu kan gøre med manuskriptet, som jeg har lyst. Og det skal udnyttes.

Jeg har længe villet gøre tingene på en anden måde i forbindelse med DRAGON, og nu får jeg mulighederne.

Det var min debut, og jeg har lært meget af den og mine andre bogprojekter. Jeg har taget den kritik jeg har fået på DRAGON til mig, jeg har øvet mig i håndværket som forfatter, og jeg har lært en masse om markedsføring og bogudgivelse siden min debut.

Med alt den nye viden mener jeg, at jeg kan løfte DRAGON op på et nyt niveau.

Det er planen at kigge på alt det i starten af det nye år. Jeg skal lige have gjort ’Med alle midler’ helt klar til udgivelse først.

Plottet i 'Kampen om DRAGON' bliver nok ikke ændret i sit hovedforløb, men måske der alligevel kan lægges en overraskelse eller to ind i den nye udgave. Der vil komme ekstra til i historien, ligesom der vil være ting, som bliver skåret væk. Endelig skal jeg arbejde med personerne og deres personlighed. Alle skal have en tydelig plads og berettigelse i historien med liv og kant. Og selvfølgelig får bogen en ordentlig gennemgang med korrektur og sproglige rettelser.

Alt det glæder jeg mig til at komme i gang med i det nye år, og i sidste ende dele resultatet med dig.

Hvis du har læst den første udgave af DRAGON, og efterfølgende sad med en ide eller en tanke ’hvorfor var det ikke lige med’ eller ’det kunne have været fedt, hvis handlingen var drejet i den retning først’, så hører jeg gerne fra dig. Det er nu, du har chancen for at påvirke den næste udgave af DRAGON. Skriv endeligt, hvis du har en ide til, hvordan DRAGON kan blive endnu bedre.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page