top of page

Min nye bog er på vej


Så er det blevet afgjort. Min nye bog ’Med alle midler’ bliver min egen udgivelse, og jeg skal selv stå for det hele. Den kommer på gaden som selvudgivelse fra mit nye forlag ’RosenHill’.

Efter at have været i kontakt med en række forlag har jeg nu valgt, at jeg selv udgiver bogen. Jeg vil gerne have den erfaring, som det giver, og samtidig have fuld kontrol over alle processerne, så produktet bliver præcist, som jeg gerne vil have det.

Jeg er nu gået i gang med den sidste redigering, hvorefter der kommer korrekturlæser på, som kan rette de sproglige fejl, som evt. er i manuskriptet.

Samtidig skal jeg have en grafiker til at sætte layout op, ligesom forsiden skal designes og komponeres.

Som tidsplanen ser ud lige nu, satser jeg på at kunne holde bogudgivelse i januar. Så burde der være tid nok til at få det hele på plads, og ikke mindst så har juletravlheden lagt sig igen.

Jeg skal selvfølgelig nok dele herpå bloggen, hvordan det skrider frem med bogen, vise forside og andet frem, så snart det er klart. Jeg kan jo næsten ikke vente.

Ligeledes kommer der også en officiel invitation til bogudgivelsen, så snart jeg er på plads med dato og sted.

Jeg glæder mig så meget til at dele resultatet med dig, og ser frem til at modtage ris og ros på bogen.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk.


15 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page