top of page

Så er ferien slut


Efter seks uger med stilhed, så har hverdagen indfundet sig igen.

Ferien blev brugt til en god tur i sommerhuset, som samtidig bød på tre dages musik på Vig Festivalen. Fed musik, og masser af gode og overraskende optrædener. Det er rart at være nysgerrig på ny musik, og finde ud af, at det faktisk slet ikke er så dårligt alligevel.

I sidste uge stod den på Italien omkring Cinque Terre. Masser af varme, kulturelle oplevelser og fantastisk, storslået natur. Det skæve tårn i Pisa står endnu, og italienerne er lige så tilbagelænede, som de altid har været.

Det er også blevet til læsning af et par bøger i ferien. Jeg fik læst ’Drømmetyderens død’ af A.J. Kazinsky. En glimrende bog med et rigtig godt plot, en stærk personudvikling og en overraskende historisk finesse i handlingen. Den kan klart anbefales, men start med begyndelsen ’Den sidste gode mand’, hvis du vil kaste dig over Kazinsky.

Den anden bog, jeg nåede at læse, var ’Faldet’ af Arnaldur Indridason. Den ottende bog i serien om den islandske kriminalkommissær Erlendur, som dog slet ikke var med i denne bog, men man fulgte en af hans yngre betjentes arbejde. Jeg må tilstå, at jeg er stor fan af Arnaldur, men dette er ikke en af hans bedste bøger. Den er ganske udmærket, men ikke på højde med ’Manden i søen’ eller ’Stemmen’.

I de kommende uger vil jeg introducere nogle ændringer på min hjemmeside. Jeg vil lave en sektion med skrivecoaching, hvor der vil komme tips til at skrive, mulighed for at gøre brug af mig som skrivecoach, samt andre interessante ting for en ny forfatter, eller for en som blot søger lidt ekstra inspiration. Det vil jeg fortælle meget mere om i en af de nærmeste blogs.

Samtidig overvejer jeg også, om der skal være et billedgalleri med nogle af de flotte naturbilleder, som jeg har taget på diverse ture i Danmark og udlandet.

Endelig håber jeg, at jeg i løbet af august kan løfte sløret for, hvad der skal ske med min kommende thriller ’Med alle midler’. Det har været en lang proces, men forhåbentlig nærmer afklaringen sig, og spændingen kan blive udløst.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page