top of page

God sommer


Så er sommeren kommet, i alt fald ifølge kalenderen, og skolerne har sendt deres elever på sommerferie. Nu skal ferien nydes. Der er også ferie på min blog. Jeg vil først være tilbage igen i uge 32, hvor jeg forhåbentlig har en masse nyt at byde på.

Jeg håber, at kunne opdatere dig på min nye thriller ’Med alle midler’, som forhåbentlig snart er klar til det endelige afsæt i løbet af efteråret, og derefter kan begynde at finde sin vej ud til læseren. Det ser jeg meget frem til.

Samtidig arbejder jeg på en lille guide til, hvordan man skriver fiktion. Det er en videregivelse af de erfaringer, som jeg har gjort mig omkring det at sidde med et blankt stykke papir og ende op med en færdig bog. I første omgang bliver det en lille gratis pdf-guide, som jeg måske kan finde på, at udvide til en egentlig bog. Det må tiden vise, hvad det kan blive til. Og hvordan den bliver modtaget.

Jeg skal bruge min sommer til at slappe af, og samle ny inspiration. Jeg kan få læst nogle bøger, opleve nye steder, høre god musik, og så skal jeg for alvor have taget hul på fortællingen om Jacob Detlev. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Så vil jeg ønske dig en rigtig god sommer, og håber du får tid til at slappe af, og måske få læst en bog eller to, mens du nyder den lun sommeraften.

På gensyn i uge 32.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page