top of page

Foredrag og møde med læseren

Opdateret: 18. mar. 2020


En af de ting, som er dejligt for en forfatter, er at møde sine læsere.

Det at skrive en bog, er en meget indadvendt proces, og det meste af tiden har man kun sig selv at diskutere med, og finde løsninger sammen med. Selvfølgelig kan man også bruge sit netværk til at få gode ideer og til at sparre med, men for det meste er en bog et udkom af forfatterens egne tanker og ideer.

Derfor er det også ekstra dejligt, når man så har lejlighed til at snakke med dem, som bogen egentlig er skrevet til, nemlig læseren.

Jeg lytter på alt kritik, jeg får, og tager det til mig, som min læsere fortæller mig. Det er en af de måder, hvorpå jeg kan blive bedre til det, jeg gør, nemlig at skrive bøger. Godt nok er det at skrive bøger drevet af, at forfatteren har en historie der skal fortælles, og man bare må have ud. Men hvis der ikke er nogen som vil læse den, eller bryder sig om den færdig bog, så er det bestemt ikke lige så sjovt at skrive bøger, som når læseren virkelig føler sig ramt af bogen på den ene eller anden måde.

Derfor er kritikken så vigtig, god eller dårlig, for at jeg kan lære, og mit produkt kan blive endnu bedre.

En anden ting, som man kan opnå som forfatter, når man har skrevet på en bog i lang tid, det er, at man får en masse viden omkring et emne. Der bruges en hel del tid på research, og kun en mindre del af alt den viden, som man har tilegnet sig i forbindelse med bogprojektet bliver brugt i selve bogen.

Sådan noget viden deler jeg også gerne ud af.

Jeg kommer gerne forbi og holder et foredrag om nogle af de emner, jeg har berørt i mine bøger. Det er igen en oplagt mulighed for at møde læseren, og blive klogere på andres meninger og holdninger.

Hvis jeg kan give lidt til andre en aften, og publikum kan gå glade hjem, og måske også en lille smule klogere, så har det været en god aften. Samtidig giver det mig en mulighed for at komme ud i den virkelige verden, og ikke lade mig helt opsluge i fiktions, til tider, noget farligere og dystre verden.

Skulle du have lyst til at høre et af mine foredrag, så kan du se, hvad jeg tilbyder af aktuelle foredrag på min hjemmeside. Og skulle det være noget andet du ønsker, så finder vi sikkert også ud af det.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page