top of page

Rejsebeskrivelse til det sydvestlige Island

Opdateret: 18. mar. 2020


Vi havde en helt fantastisk tur til Island i maj 2016.

Jeg håber beskrivelsen af turen kan være inspiration for andre, som planlægger en tur til Island. Øen er helt sikkert et besøg værd, og der er masse af flotte, barske og enestående oplevelser i vente, selv hvis man, som os, kun besøger området i nærheden af Reykjavik.

Du er velkommen til at downloade og dele rejsebeskrivelsen.

Rejsebeskrivelsen kan hentes her.

God fornøjelse, hvis turen går til Island.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk

353 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page