top of page

Rejsebeskrivelse til Vancouver

Opdateret: 18. mar. 2020


Så er beskrivelsen af kæresten og min tur til Vancouver og Vancouver Island blevet færdig. Det var en helt fantastisk tur, som jeg glæder mig til at dele med dig, og forhåbentlig kan det inspirere, hvis du har planer om at skulle den vej forbi.

Del gerne beskrivelsen.

Den kan også downloades fra hjemmesiden direkte her.

Da filen er relativ stor grundet de mange billeder, så hav lidt tålmodighed.

God fornøjelse med turen til Vancouver og Vancouver Island.

Jeg modtager gerne kommentar på Facebook


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page