top of page

Inspiration til julens boggaver

Opdateret: 8. jun. 2019Som forfatter lader jeg mig også inspirere og underholde af andre forfattere, og jeg har selvfølgelig mine egne favoritter, som jeg gerne anbefaler til andre. Så mangler du lidt inspiration til nye bøger, enten til dig selv, eller som julegave, så se videre her.

Jeg er meget glad for A.J. Kazinski og deres serie med gidselforhandleren Niels Bentzon. Jeg synes, de formår, at kombinere flere genre i deres bøger, nemlig kriminalromanen med det okkulte eller alternative og historiske. En meget interessant kombination med et højt spændingsniveau.

Så nyder jeg også gerne Øbro og Tornbjergs serie om kriminalpsykologen Katrine Wraa. Det er action og spænding på højt plan.

En lidt overset forfatter jeg også læser er den islandske forfatter Arnaldur Indridason. Han skriver krimier, der foregår på Island med kriminalkommisær Erlendur i hovedrollen. Han tager os med rundt på Island, og kombinerer det gerne med tilbageblik i historien. Det er virkelig dystert Nordic Noir.

Af enkeltstående bøger vil jeg anbefale 'Libri di Luca' af Mikkel Birkegaard, som igen tager krimi-genren i en ny retning, og kombinerer det alternative og historiske med nutiden. Det giver masser af spænding og overraskelser.

Endelig vil jeg nævne 'Kierkegaardmysteriet' af Thom Satterlee. Det er et flot stykke arbejde at få opdigtet et kriminelt plot omkring forskning i Søren Kierkegaards forfatterskab og virke som filosof. Masser af spænding kombineret med indblik i hvem Søren Kierkegaard egentlig var.

God fornøjelse med læsningen.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page