top of page

Hvem er Anders?

Opdateret: 8. jun. 2019Anders er hovedpersonen i min biologiske thriller 'Kampen om DRAGON'.


Han er uddannet virolog, og har nogle år bag sig, som forsker på universitet. Han får tilbudt stillingen som forsker på biotekvirksomheden VirusGene i Hørsholm, som han takker ja til. Hos VirusGene skal han udvikle den ultimative virusvaccine DRAGON.

Anders er idealist og dedikeret forsker. Han arbejder målrettet og struktureret forat nå sine mål. Han stoler på sin egne og kollegaernes evner, sin egen dømmekraft og passer på sig selv og sin familie.

I 'Kampen om DRAGON' stilles Anders overfor en række etiske valg og beslutninger, som han er nødt til at forholde sig til, og finde løsninger på for at løse opgaven, da forskningschefen Andy pludselig forsvinder.


At bryde loven er ikke nemt for Anders, eller noget som ligger naturligt til ham, men er man idealist, så kan målet hellige midlet. Anders tænker hurtigt og er opfindsom, så jagten på sandheden bliver også en rejse gennem Anders’ tanker og moralske overvejelser.


Han får brug for sin militærtræning og specielle baggrund for at nå målet.


Kom med i jagten på liv og død, forskningsidealer og Anders’ kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent i 'Kampen om DRAGON', eller book mig til et foredrag, hvor jeg tager jer med på en rejse gennem udviklingen af lægemidler, forfølgelse af forskningsidealer, og konfronterer jer med jeres egen moral og etik.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk


10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page