Forfatterblod

Med udgangspunkt i mit eget forfatterskab og min egen livshistorie, vil jeg kigge tilbage i generne og sætte fokus på nogle af de forfattere, som har præget familiens stamtræ, nemlig Johan Krohn og Svend Fleuron. Jeg kommer med fortællinger og anekdoter fra begge forfatteres spændende og utraditionelle karriere.

Derefter sætter jeg fokus på mit eget forfatterskab.

Hvordan har jeg lært håndværket ”at skrive en bog”, og hvordan kommer man i gang med sådan et projekt. Hvad er drivkraften, og hvordan finder man tiden til det? Hvad vil jeg gerne opnå med mine bøger? Hvad er mit budskab til dig som læser?

​Samtidig vil jeg skubbe lidt til dine egne drømme og projekter, så du får et boost i den rigtige retning.

Hvad brænder du selv for, og hvad driver dig?

​Book et spændende forfatterforedrag, hvor du kommer med bag skrivebordet hos forfatteren, og få et boost til at nå dine egne mål.

Det siger publikum

Thomas Krohn holdt foredrag under overskriften 'Forfatterblod.' Det blev en særdeles spændende rejse med tråde tilbage til hans familie og navnkundige Johan Krohn der skrev Peters Jul. Forfattergenet hos Thomas skinner yderligere igennem ved at hans farfar var den særdeles populære forfatter Svend Fleuron der skrev bøger om dyrelivet, om jagt og med den dybeste respekt for naturen og naturbevarelse, ofte med en del (også nødvendig) debat som følge, det som kendetegner en god bog.

Thomas selv har skrevet børnebog og spændingsromaner, der virkelig fængsler. Kan kun varmt anbefale hans arbejde og foredrag som var inspirerende og levende fremført.

- Store Rørbæk Forsamlingshus

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Thomas C. Krohn