Forfatterblod

Med udgangspunkt i mit eget forfatterskab og livshistorie, hører du om, hvordan et uventet jobskifte førte til starten på en forfatterkarriere, der ikke tidligere havde ligget i kortene, eller havde været et bevidst mål i den første halvdel af livet. Men måske det har ligget i generne? Hvem var Johan Krohn? Eller Svend Fleuron?

Jeg vil også fortælle om, hvordan jeg har lært håndværket ”at skrive en bog”, og give fif og hint til, hvordan man kommer i gang med sådan et projekt. Hvad er drivkraften, og hvordan finder man tiden til det?

 

Hvad vil jeg gerne opnå med mine bøger? Hvad er mit budskab til dig som læser?

Hvad brænder du selv for, og hvad driver dig?

Book et spændende forfatterforedrag, hvor du kommer med bag skrivebordet hos forfatteren, og få et boost til at nå dine egne mål.

Det siger publikum

Thomas Krohn holdt foredrag under overskriften 'Forfatterblod.' Det blev en særdeles spændende rejse med tråde tilbage til hans familie og navnkundige Johan Krohn der skrev Peters Jul. Forfattergenet hos Thomas skinner yderligere igennem ved at hans farfar var den særdeles populære forfatter Svend Fleuron der skrev bøger om dyrelivet, om jagt og med den dybeste respekt for naturen og naturbevarelse, ofte med en del (også nødvendig) debat som følge, det som kendetegner en god bog.

Thomas selv har skrevet børnebog og spændingsromaner, der virkelig fængsler. Kan kun varmt anbefale hans arbejde og foredrag som var inspirerende og levende fremført.

- Store Rørbæk Forsamlingshus

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 af Thomas C Krohn