top of page

Det siger publikum

Thomas Krohn holdt foredrag under overskriften 'Forfatterblod.' Det blev en særdeles spændende rejse med tråde tilbage til hans familie og navnkundige Johan Krohn der skrev Peters Jul. Forfattergenet hos Thomas skinner yderligere igennem ved at hans farfar var den særdeles populære forfatter Svend Fleuron der skrev bøger om dyrelivet, om jagt og med den dybeste respekt for naturen og naturbevarelse, ofte med en del (også nødvendig) debat som følge, det som kendetegner en god bog.

Thomas selv har skrevet børnebog og spændingsromaner, der virkelig fængsler. Kan kun varmt anbefale hans arbejde og foredrag som var inspirerende og levende fremført.

Store Rørbæk Forsamlingshus

Under overskriften Forfatterblod fik et kræsent publikum, der forventer mere 'verdslig' underholdning, en positiv overraskelse hvor Thomas' medrivende fortæller om sin slægt, om 'forfattergenet', om at udgive bøger på eget forlag, om en standhaftig forfatter der ikke lod sig kue af nid, misundelse og tidsåndens dobbeltmoral. Thomas fortæller om sine egne værker på en meget klædelig ydmyg måde, men dog så man bliver 'sulten' efter at undersøge skriverierne fra hans hånd.
Efter foredraget gik snakken lystigt, hvilket altid indikerer en succes. Alle kunne gå inspireret hjem.

Frederikssund Seniorklub

Foredraget om Psykopater var noget af et tilløbsstykke på Tarup Bibliotek. Her var 112 forventningsfulde deltagere som fik en masse fakta og spændende beretninger om forskellige typer at psykopater. Thomas Krohn er en dygtig foredragsholder med et godt tag i publikum. Der var masser af spørgsmål som han gerne besvarede efter bedste evne.

TAK Thomas Krohn for dit fantastiske foredrag ved Hover/Grejsdal sogn. Det har mange facetter som går fra spændende, trist, hårrejsende, tankevækkende og sjovt  

Så hvis du vil have et foredrag der rummer det meste, kan du roligt tage dette "Mød en psykopat". 

Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at læse bogen "Med alle midler", her på de mørke vinteraftner.

Varme anbefalinger herfra.

Hos Hillerød Rotary havde vi fornøjelsen at høre Thomas Krohns foredrag om psykopater – Et foredrag med viden og humor, som gav en god fornemmelse for den måde, hvorpå psykopaten tænker og agerer. Vil du have en spændende foredragsholder i din forening – så er Thomas Krohn manden.

Vi havde besøg af Thomas i Furesø Rotary hvor han levende fortalte om Psykopater. Det var en herlig aften, hvor Thomas med sit engagement til fulde formåede at gøre det til et interessant, spændende og også underholdende emne.

bottom of page