top of page

En skriveguide


At skrive kan være nemt nok, men at få planlagt en hel roman og nå i mål med den, det er måske ikke helt nemt.

Jeg har i alt fald selv brugt meget tid og energi på at finde ud af, hvordan jeg skulle gøre det.

Der er bøger, om det at skrive, og der er foredrag og webinar, hvor jeg har ladet mig inspirere. Jeg har lyttet til andre forfattere, og taget det til mig, som de har fortalt mig om deres erfaringer, og endelig så har jeg prøvet mig frem.

Jeg ville gerne have haft, at der havde været en guide, som havde taget mig med ind i processen på en nem og enkel måde og givet mig nogle værktøjer til, hvordan det kunne gøres. Så ville jeg helt sikkert have været klædt bedre på, da jeg kastede mig ud i at skrive min debutroman.

Jeg har nu selv skrevet en guide baseret på alt den viden, jeg har opnået på nuværende tidspunkt. Den er ikke komplet, men den er mit bedste bud på, hvordan tingene kan gøres, og den kan forhåbentlig inspirere dig til at komme i gang eller videre med dit skriveri.

Du kan frit hente guiden i et pdf-format på min hjemmeside https://www.thomasckrohn.dk/skrivecoaching

Jeg håber, du finder den inspirerende og en hjælp, uanset hvor du er i skriveprocessen. Jeg modtager gerne kritik af guiden, samt forslag til forbedringer for en eventuelt opdatering.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page