Mød en psykopat

Du kender godt en psykopat, når du ser en, og de fleste mennesker kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i livet.

Men hvorfor er psykopater på en gang skræmmende og alligevel tiltrækkende?

Med baggrund i min psykologiske thriller ’Med alle midler’ stiller jeg skarpt på psykopatens natur og psykopati. Du bliver taget med helt ind under huden på psykopaten og bliver præsenteret for eksempler fra den virkelige verden, så du får en forståelse for, hvordan psykopaten tænker og handler. Og ikke mindst, hvorfor de gør, som de gør.

Hvad kendetegner en psykopat? Hvorfor går chefer og psykopater ofte hånd i hånd? Hvad gør, at nogen udvikler sig til psykopater?

I litteraturen er skurken ofte psykopat, mens helten er alt andet end psykopat. Hvorfor kan det ikke være omvendt?

Forstå hvorfor min hovedperson, Sara, handler som hun gør, og hvorfor en psykopat nemt kan udvikle sig i en kriminel retning.

Book et uhyggeligt og aktuelt foredrag og giv psykopaten lov til at flytte ind i dit sind for en aften.

Det siger publikum

Foredraget om Psykopater var noget af et tilløbsstykke på Tarup Bibliotek. Her var 112 forventningsfulde deltagere som fik en masse fakta og spændende beretninger om forskellige typer at psykopater. Thomas Krohn er en dygtig foredragsholder med et godt tag i publikum. Der var masser af spørgsmål som han gerne besvarede efter bedste evne.

TAK Thomas Krohn for dit fantastiske foredrag ved Hover/Grejsdal sogn. Det har mange facetter som går fra spændende, trist, hårrejsende, tankevækkende og sjovt  

Så hvis du vil have et foredrag der rummer det meste, kan du roligt tage dette "Mød en psykopat". 

Nu glæder jeg mig bare til at komme igang med at læse bogen "Med alle midler", her på de mørke vinteraftner.

Varme anbefalinger herfra.

Det siger publikum

Hos Hillerød Rotary havde vi fornøjelsen at høre Thomas Krohns foredrag om psykopater – Et foredrag med viden og humor, som gav en god fornemmelse for den måde, hvorpå psykopaten tænker og agerer. Vil du have en spændende foredragsholder i din forening – så er Thomas Krohn manden.

Vi havde besøg af Thomas i Furesø Rotary hvor han levende fortalte om Psykopater. Det var en herlig aften, hvor Thomas med sit engagement til fulde formåede at gøre det til et interessant, spændende og også underholdende emne.

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Thomas C. Krohn