top of page

Virussen fra Svalbard er blevet godt modtaget

Min nyeste bog ’Virussen fra Svalbard’ har været ude hos læserne i snart 3 uger, og den er blevet godt modtaget. Det glæder mig enormt.


Det er den første gang, hvor jeg har skullet komme med en opfølgning til første bog i en serie. Og overvejelserne har været mange. Kan jeg ramme samme tone igen? Er hovedpersonen og bipersonerne lige så spændende i bog nummer to? Er spændingen ny og overraskende?


Men alt tyder på, at ’Virussen fra Svalbard’ er en rigtig god efterfølger til ’Døden fra Syrien’, og at Jacob Detlev stadig kan finde spændende opgaver at løse sammen med politiet. Bogen har heller ikke den svære to’er at skrive.

Aktuel thriller, som gør os klogere på vira og os selv

Fra Lotte har jeg fået denne flotte anmeldelse.


Lotte skriver bl.a. ’Thomas Krohns bog er i disse Coronatider dybt aktuelt og bygger på den ide, hvad nu hvis et samvittighedsløst menneske er villig til at købe og bruge en virus, for at opnå sine egne mål.’ Og videre skriver hun ’Samtidig formår han også at få stillet nogle spørgsmål til hvornår er man ond og hvornår er man ansvarlig for andres handlinger.’

Endelig slutter Lotte af med følgende: ’Thomas Krohns formår endnu engang med sin specielle skrivestil og kæmpe faglige viden at levere en top aktuel thriller og gør os klogere på vira og os selv.’


Let og legende sprog, dybe personer, troværdig historie Den anden anmeldelse er fra Pia, som har lagt sin anmeldelse på sin egen hjemmeside.


Pia indleder med: ’Thomas skriver ud fra devisen “tænk nu hvis”, og det gør hans bøger meget realistiske. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at historien kunne ske i virkeligheden.’ Hun fortsætter med ’Hans sprog er legende og let. Hans personer er dybe, og de forskellige relationer gør historien troværdig.’

Endelig konkluderer Pia følgende: ’Historien er spændende, og spændingen bliver holdt til sidste side. Det er en thriller, hvor jeg blev nødt til lige at læse én side til, og så lige én til, og én til’.

Trykt bog, ebog, lydbog eller lånebog

Indtil nu er bogen ude som trykt bog og som ebog, og den kommer også som lydbog i juni, så den er klar til at tage med på ferie.


Flere biblioteker har også købt den fysiske bog, som kan lånes fra sidst i juni, når bibliotekerne har gjort bogen klar.


Ebøgerne kan læses på alle gængse ebogsplatforme. Når og hvis du har læst den, så læg gerne en anmeldelse af bogen eller giv den nogle stjerner. Det vil være en kæmpe hjælp for mig.


Jeg hører også gerne fra dig, når du har læst mine bøger. Hvad synes du om dem? Hvad fangede? Var der nogen steder, hvor du synes det kunne blive bedre? Eller hvis du har en eller anden idé til noget, som kunne indgå i handlingen i en af de kommende bøger.Virussen fra Svalbard sammen med en kop kaffe
Virussen fra Svalbard


66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page