top of page

Fanget, men fri – Nye udfordringer for Sara Neuville

I de sidste par år har ingen har vist, hvad der skete med Sara Neuville, efter vi forlod hende i ’Med alle midler’.


Men nu er hun klar til at møde jer igen i bogen ’Fanget, men fri’, som udkommer den 2. april på Krimimessen i Horsens. Mere om boglanceringen i næste nyhedsbrev.


Siden jeg slap Sara på side 294 i ’Med alle midler’ har hun med jævne mellemrum banket på i mine tanker, og det endte med at blive mere og mere hyppigt. Hun havde tydeligvis en historie, hun gerne ville fortælle. Og den har jeg så skrevet i ’Fanget, men fri’.


Bagsideteksten lyder:

En kvinde ligger i vandkanten. Hun er ilde tilredt og uden personlige papirer.

Markus, en tysk forretningsmand, finder hende. Han tager hende med hjem og plejer hende. Da hun vågner, kan hun intet huske. Hun ved ikke, hvem hun er, eller hvorfor hun var havnet i vandet.

Hun undrer sig over, hvad Markus vil med hende. Hun er fanget. Samtidig med, at hun kæmper for at få sin hukommelse tilbage, skal hun finde en vej ud. Hun vil ikke bare lade sig kue. Hun vil ikke være fanget, men fri.

Hun er ikke morder. Hun er problemløser.


Sara kæmper for frihed – og livet Sara bliver i ’Fanget, men fri’ udfordret på helt andre måder end hidtil. Denne gang er det hendes eget liv, som er på spil, og hun må handle for at holde sig i live. Samtidig indhenter fortiden hende, og den er ikke helt som hun tror.


Hvis du fandt fortællingen om Sara i ’Med alle midler’ fascinerende og spændende, vil du sikkert også kunne lide hende i den nye fortælling ’Fanget, men fri’.

Bogen er tæt på at blive sendt til trykkeriet, så den kan nå at være klar til april.


Bogen kommer også som ebog på udgivelsesdagen, mens der sandsynligvis går en måned eller to, før den lander som lydbog på de fleste lydbogstjenester.


Når du har læst eller hørt en af mine bøger, vil det gøre mig rigtig glad, hvis du giver den det antal stjerner, som du synes den fortjener, eller giver den et par ord med på vejen. Det gælder især den nye bog ’Fanget, men fri’.


Bestil foredrag om psykopater

Er du blevet mere nysgerrig på psykopater, og hvad der kendetegner og driver dem, så kan jeg altid bookes til at holde et foredrag om psykopater. Et ufatteligt spændende og fascinerende emne.


Jeg glæder mig til at høre din reaktion på den nye bog ’Fanget, men fri’ og håber, du vil tage lige så godt imod den, som du gjorde med ’Med alle midler’.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page