top of page

Bloggen fylder 1 år


I disse dage har bloggen fødselsdag, og den har nu været live i et helt år.

Der har været mange forskellige emner oppe på bloggen i det sidste år, og du har haft mulighed for at følge med i mit forfatterliv, og hvad jeg ellers er stødt på af interessante emner. Jeg har eksperimenteret med forskellige måder at gøre tingene på, men nu er det måske tid til at stramme lidt op og lægge en mere målrettet linje.

Så det er måske tiden nu?

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad du gerne vil læse om? Hvad skal der til for, at du synes bloggen er interessant og jeg giver dig ny og brugbar viden, som du vil bruge 5 minutter på?

Hvilke af følgende emner skal bloggen indeholde:

  1. Forfatterliv og mine bogprojekter

  2. Skrivetips og guidance til det at skrive

  3. Videnskabelige synsvinkler på relaterede emner i forhold til mine bøger og min faglige viden

  4. Anmeldelser af bøger, film og serier

  5. Lidt af det hele, som det har været indtil nu

Giv din stemme i form af ovenstående tal i kommentarfeltet på FB, eller send mig en mail. Alle forslag modtages. Har du helt andre forslag, så hører jeg også gerne om dem.

Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og ’like’ min side https://www.facebook.com/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside http://www.thomasckrohn.dk.2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page