Webshop

Som abonnent på mit nyhedsbrev får du altid 33% rabat i forhold til normalprisen på trykte bøger bestilt direkte hos mig.

Send mig en besked via kontakt for at aftale nærmere om betaling og forsendelse.

Kampen om DRAGON (trykt bog)

Varenummer 978-87-970186-2-0
kr. 100.00
På lager
1
Produkt detaljer

Beskrivelse:

En aggressiv og dødelig virus rammer beboerne i en landsby i den demokratiske republik. I biotekvirksomheden VirusGene leder forskerne efter en kur mod alverdens vira, hvor den unge forsker Anders Berggreen får job og arbejder på at få vaccinen til at virke.

Men noget er helt galt.

Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning? Hvad har dødfaldene i Congo med VirusGene at gøre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjællandske idyl.

Følg Anders i jagten på sandheden - og den universale vaccine. Han må arbejde hurtigt, tænke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregår.

’Kampen om DRAGON’ er en højaktuel biologiske thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.

Uddrag af bogen:

Anders stoppede op og lyttede. Var det stemmer, han hørte? Han skyndte sig at slukke for lygten, mens han holdt vejret og lyttede mere intenst. Jo, der var nogen, der snakkede sammen. Lydløst bevægede han sig gennem kontoret og nærmede sig døren. Han kiggede ind i stuen gennem den halvåbne dør. Der var ikke noget at se, men stemmerne kunne stadig høres. Stod der nogen uden for hoveddøren og snakkede sammen? Ville de komme ind i entréen om et øjeblik? Anders gik videre ind i stuen og stillede sig hen til havedøren, som han åbnede lydløst. Her ville han hurtigt kunne komme ud, hvis der kom nogen ind i huset.

Gem dette produkt til senere
Truslen fra Kina (ebog)
Med alle midler ebog cover.png
Med alle midler (ebog)
Kampen om DRAGON ebog cover.png
Kampen om DRAGON
(ebog)
Sniff ebog cover.png
Ræven Sniff (ebog)
Det røde kobbel (ebog)
Det_røde_kobbel_Cover_-_3D.png
Det røde kobbel (trykt bog)
Det_røde_kobbel_ebog_cover.png

Thomas C. Krohn, tkr@familien-krohn.dk, +45 2965 4864

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 af Thomas C. Krohn