top of page

Tanja Storm er snart klar til en forhåbentligt stormende god modtagelse

Sommeren har sagt farvel, og vi nærmer os nu sensommeren. Det betyder ikke kun nye bøger og muligheden for fordybelse, men måske også nye bekendtskaber.


’Opløsning’ er næsten klar til verden

Hele sommeren har jeg brugt på at trimme Tanja Storm, gøre hende skarp og klar til at møde verden. Ligesom en soldat, der står på tærsklen til kamp. Og nu nærmer hun sig målet.


Bagsideteksten er skåret til, og lyder som følger:

Officer Tanja Storm troede, hun havde oplevet de værste kampe under sine udsendelser til Irak og Afghanistan. Men en tragisk bilulykke river hendes liv fra hinanden. Hjemme i Danmark trækker et sort slør af sorg og tab hende ned mod en mørk afgrund af selvdestruktion.

I ruinerne af tragedien bliver hun rekrutteret af PET til en undercover operation. Hendes mission er at infiltrere Brøns Chemicals A/S, en dansk international virksomhed, der ledes af den karismatiske, men farlige Lars Brøns.

I jagten på at afsløre de kriminelle aktiviteter, som virksomheden er mistænkt for, kommer Tanja ud på en farefuld rejse mod sandheden. Tanja må kæmpe mod pirater i Guineabugten, og hun ender med at afsløre mørke hemmeligheder inden for Danmarks elite og bliver fanget i et dødbringende spil, hvor lovgivere er lovovertrædere, og Lars Brøns’ mørke personlighed kommer op til overfladen.

Hvor langt vil Tanja gå i jagten på sandheden, når livet i forvejen er ved at gå i opløsning?

'Opløsning' er en intens thriller, der holder læseren på kanten af stolen. Tanja Storms kamp mod kriminalitet, korruption, og sine egne dæmoner vil ryste dig langt efter, du har vendt den sidste side. For tænk, hvis denne nervepirrende historie ikke kun var fiktion?

’Opløsning’ får rigtigt gode anmeldelser

Forsiden er også på plads, og de første anmeldelser på ’Opløsning’ er kommet fra nøje udvalgte bogbloggere, og begejstringen er heldigvis tydelig.

Boglancering i Stenløse Boghandling 16. september fra 11-12.30

Det vil derfor glæde mig at se dig den 16. september mellem kl. 11 og 12.30 til boglancering i Stenløse Boghandel, hvor 'Opløsning' bliver frigivet til verden. Kom forbi til en hyggelig snak, lidt bobler og søde sager. Du får også chancen for at erhverve dig et signeret eksemplar af 'Opløsning' til en favorabel pris. Jeg håber virkelig at se dig der.


'Opløsning' bliver også tilgængelig som lydbog på din foretrukne lydbogsplatform, indlæst af den fantastiske Grete Tulinius.


Jeg håber inderligt, at du vil byde Tanja Storm varmt velkommen i hendes debutroman 'Opløsning'. Jeg ser frem til at høre din mening.


Jacob Detlev er også en aktiv mand

Jacob Detlev har heller ikke holdt sommerferie. Han har været en særdeles travl mand på det tyske marked, hvor hans oplevelser i 'Der Tod aus Syrien' og 'Das Virus aus Svalbard' har fået en flyvende start. Det ser ud til, at de tyske læsere også har taget godt imod ham – også at dømme efter de positive anmeldelser på Amazon, som er begyndt at dukke op.


Hjemme i Danmark har Jacob Detlev også hænderne fulde. Han får nye udfordringer i fortællingen 'Hævnen fra Sverige', hvor han står over for to trusler. Den ene er i form af en velkendt skikkelse, nemlig Søren Hannibal, som var leder af 'Guds Sande Genfødte' i 'Døden fra Syrien', og som nu kræver hævn. Lige nu er jeg nået til et sted i historien, hvor både Jacob og hans familie står ansigt til ansigt med Søren. Så i de næste par måneder skal jeg finde en måde at få ham nogenlunde helskindet videre i bogen. Forhåbentlig med livet i behold.


Jeg satser på, at bogen ’Hævnen fra Sverige’ er klar til at blive udgivet i forbindelse med Krimimessen i Horsens den 16.-17. marts 2024.


I første omgang håber jeg at se mange af jer til boglanceringen af 'Opløsning' i Stenløse Boghandel den 16. september.


Nyd resten af august.
43 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page