top of page

Ses vi i fængslet i Horsens?

Skal du på Krimimessen i Horsens i weekenden den 2.-3. april 2022?


Det håber jeg, og hvis du ikke allerede har planlagt at komme, så synes jeg, du skal overveje det. Det er Nordens største messe, hvor der er noget for enhver smag inden for krimigenren. Du får mulighed for at høre om nye bøger, du kan møde en lang række forfattere, du kan få bøger til en rigtig god pris, og du kan møde en masse andre krimielskere.

Du har også mulighed for at møde mig flere gange i weekendens løb:


Kig forbi Krimikartellets stand

Kommer du til Krimimessen, må du endelig kigge forbi Krimikartellets stand, hvor jeg står sammen med to af mine prægtige forfatterkollegaer, Lars Thomassen og Palle Schmidt. Vi fortæller gladeligt om alle vores bøger – og er klar til at give dig en god handel.


Kom til udgivelse af ’Fanget, men fri’

Bogen ’Fanget, men fri’ bliver officielt udgivet på Krimimessen, og du er hermed inviteret til at komme lørdag den 2. april kl. 14 på Krimikartellets stand. Jeg giver et lille glas og andet godt til ganen - og du kan købe bogen til en særlig releasepris.


Hør snak om ’Fanget, men fri’

Lørdag den 2. april kl. 15.30 taler jeg med journalist og forfatter Stephanie Caruana om min nye bog ’Fanget, men fri’, som er en opfølger til ’Med alle midler’. Psykopaten Sara skal i bogen løse nye problemer, for hun er problemløser, ikke morder! Det foregår i gymnastiksalen.


Lær mere ved oplæg om psykopater

Søndag den 3. april kl. 12 holder jeg et oplæg med titlen ’ Skræmmende, men tiltrækkende: Psykopaten som karakter’, hvor jeg stiller skrapt på psykopater, og hvorfor vi finder dem så fascinerende i bøger og film, og den rolle de kan spille i fortællinger. Det foregår også i gymnastiksalen.Jeg håber vi ses.
12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page