top of page

Sara blev løsladt i Statsfængslet i Horsens

Vel hjemme igen fra Krimimessen i Horsens kan jeg se tilbage på en rigtig god weekend.


Jeg fik løsladt den anden bog om psykopaten Sara ’Fanget, men fri’, og den er blevet godt modtaget. Den er nu ude som almindelig fysisk bog og som ebog på diverse online platforme. Her kan du gå ind og læse den, hvis du abonnerer på tjenesten.


Ligeledes er ’Fanget, men fri’ ved at blive indtalt som lydbog, som er klar til aflytning sidst i maj.


På Krimimessen blev jeg interviewet af Bogfidusen om’Fanget, men fri’. Du kan se hele interviewet med Bogfidusen her.

Viden om psykopater

Jeg gav også en halv times indlæg om psykopater som karakter i film og litteraturen på Krimimessen. Det var et velbesøgt foredrag med +100 tilhørere.


Har du også lyst til at høre mere om psykopater, kan jeg altid bookes til et spændende og lærerigt foredrag. Læs mere om mine foredrag. Ellers gav Krimimessen en masse gode snakke med mange af de skønne krimilæsere, som var mødt op på messen.


Jeg ser allerede frem til næste års Krimimesse!

Hør også om virologen Jacob Detlev

I efteråret på Krimimessen gav jeg desuden et interview til Bogfidussen om min serie med virologen Jacob Detlev. Det interview kan du også se.


Lige inden Krimimessen deltog jeg apropos i et radio-interview på Radio Helsingør i programmet Læsekrogen, hvor forfatter Estrid Dyekjær har besøg af en masse spændende bogfolk. Endnu en gang fortalte jeg om Jacob Detlev serien, og hvorfor jeg synes, den er aktuel og skræmmende.


Programmet kan høres som Podcast. Og prøv også at høre nogle af de andre interview - mange af dem er rigtig spændende, synes jeg.

Gør forfatteren glad

Jeg håber, du vil tage rigtig godt imod ’Fanget, men fri’ både som trykt bog, ebog og lydbog, når den er klar.

Husk gerne, at det betyder meget for mig som forfatter, at du giver de bøger, du læser eller lytter til, det antal stjerner, som du synes den pågældende bog fortjener - og allerhelst også med en kommentar.

Det er den bedste måde at give dine anbefalinger videre til den næste læser.


Nyd foråret og solen med masser af gode bøger.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
66 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page