top of page

Sådan bliver dit liv om 15 år – måske

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hverdag ser ud om 15 år?


Du har nu mulighed for at tage et kig ind i 2035 i min kommende bog ’Her er dit liv – 2035’.


Jeg er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på bogen, så den kan udkomme først i det nye år.

Nutiden er fremskrevet til fremtiden

Der er tale om en såkaldt faktion, hvor jeg ved at tolke nuværende signaler fremskriver nutidens hverdag med 15 år og giver et realistisk bud på, hvordan hverdagen vil se ud for den helt almindelige dansker. Indledningsvist i bogen beskriver jeg, hvordan det er muligt at se på nutiden og derfra komme med et fornuftigt og realistisk bud på fremtiden.

Samtidig indeholder bogen flere fiktive hverdagsbilleder, hvor du følger enkelte personer i deres dagligdag.


Jeg beskriver blandt andet udviklingen indenfor fødevarer, transport, bolig og sundhed.

Fortsat fart på den teknologiske udvikling

Hvis du ser 10-15 tilbage i tiden, så føles det ikke som om, at der er sket så meget, men alligevel fandtes der ikke smartphones, streamingtjenester, elbiler (udover ellerten), droner og meget anden teknologi i 00’erne. Personligt tror jeg, at vi står midt i en brydningstid, og der vil ske rigtigt meget i vores hverdag i de næste 10-15 år. Mange teknologier står lige nu på et gunstigt modningsniveau, hvor udviklingen virkelig har potentiale til at tage fart.


Så er du blevet nysgerrig på fremtiden, så glæd dig til bogen kommer på gaden.


Bagsideteksten lyder:

Har du overvejet, hvordan din hverdag ser ud i 2035?


Er du nysgerrig på fremtiden, kan du i bogen ’Her er dit liv –2035’ få et bud på, hvordan hverdagen bliver for den helt almindelige dansker.


Du kan f.eks. tage med Trine på indkøb for at købe kunstigt dyrket kød og tang, eller du kan følge William på forretningsrejse til Rom og finde ud af, hvordan han klarer sig på italiensk og finder vej i storbyen. Du kan også komme indenfor hjemme hos Alfred og ’se’, hvordan han bor, og hvordan teknikken hjælper ham i hverdagen.


Der er ikke tale om ønsketænkning eller science fiction, da alle forudsigelser i bogen er baseret på en analyse af den teknologiske modenhed af forskellige teknologier i dagens Danmark. På den baggrund er udviklingen af teknologien fremskrevet til 2035.


Tag med en tur til 2035 og få et kig ind i fremtidens hverdag. Fremtiden ser helt sikkert anderledes ud end i dag.Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page