top of page

Nu kommer ’Hævnen fra Irland’

Selvom ventetiden til sommeren kan være lang, så er ventetiden indtil ’Hævnen fra Irland’ er på gaden ikke særlig lang. Den 4. maj udkommer den sidste bog i serien om virologen Jacob Detlev.

 

Et personligt hævntogt

’Hævnen fra Irland’ handler om personlige hævntogt i mere end en forstand. Både Jacob og hans familie kommer bl.a. i fare, og hævneren går direkte efter at skade Jacobs nærmeste.

 

Bagsideteksten lyder: Mange døde efter et angreb på et fodboldstadium. En række gamle voldtægtssager i Irland. En kendt animationsfigur og en flygtet livstidsfange på hævntogt. Det er centrale begivenheder, som politiet og efterretningstjenesten beder Jacob Detlev om hjælp til at opklare i sin egenskab af ekspert i biologiske våben.

Det viser sig hurtigt, at det er alt andet end en enkeltstående terrorsag, og hævngerningerne kommer uhyggeligt tæt på Jacob og hans familie. Konstante farer lurer, og hævnen bliver personlig.

Hvem gemmer sin hævngerrighed bag karakteren ’det ikoniske røde lyn’, McQueen, fra animationsfilmen ’Biler’? Hvorfor er fodboldverdenen pludselig et mål for dødbringende terror? Og hvilken rolle spiller den tidligere sektleder Søren fra ’Guds Sande Genfødte’?

’Hævnen fra Irland’ er foreløbigt sidste bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden. Læs også den forudgående mini thriller ’Truslen fra Kina’ og bøgerne ’Døden fra Syrien’ og ’Virussen fra Svalbard’.

 

Plottet i bøgerne er skruet sådan sammen, at læseren sidder med en følelse af, at det godt kunne ske i virkeligheden.

 

Fortællingen kommer ud som både trykt bog, ebog og som lydbog indlæst af Dan Schlosser, og er tilgængelig fra den 4. maj.

 

Bogen udkommer også på tysk på Amazon samtidig under titlen ’Die Rache aus Irland’.

 

Krimimessen 2024

Tak til alle som kom forbi min stand på Krimimessen til en snak eller deltagelse i mine konkurrencer. En utrolig velbesøgt messe i år med masser af spændende bøger og fremragende forfattere på programmet.

 

Hvis du er vild med krimier og thrillers og endnu ikke har besøgt Krimimessen i Horsens, så sæt kryds i kalenderen til næste år, når Krimimessen åbner dørene igen den 5.-6. april 2025.

 

Book et aktuelt foredrag

I ’Hævnen fra Irland’ indgår en del biologisk terror, og jeg kommer gerne og holder et spændende (og uhyggeligt) foredrag om alle de forskellige stoffer, som potentielt kan anvendes til terror, hvis de falder i de forkerte hænder.

 

Jeg kan også holde et tankevækkende og lærerigt foredrag om psykopater. Det er baseret på den viden, som jeg har fået i forbindelse med mit arbejde med serien om Sara Neuville.

 

Med tanke på den spredning, der sker i øjeblikket af fugleinfluenza, kunne det måske også være interessant at høre et foredrag om pandemier, både dem der har været og dem der måske kommer.

 

Du kan se mere om mine forskellige foredrag på min hjemmeside og om min baggrund for at kunne holde dem. Er du interesseret i et specifikt foredrag, så skriv til mig og spørg om pris og muligheder.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page