top of page

Mød mig i oktober

Samfundet er åbnet op, og vi kan igen mødes til fysiske arrangementer.


To gange i oktober har du mulighed for at møde mig og få en snak om mine bøger, psykopater, biologiske våben og tvistede plots.


Krimimessen i Horsens

Første gang er på Krimimessen den 9.-10. oktober. Her har jeg en stand sammen med min kollega Lars Thomassen. Her kan du finde mine bøger, gratis gaver og gode tilbud. Jeg vil selv være på standen det meste af tiden, så kig forbi til en snak.


Lørdag kl. 10.30 i Den Lille Sal kan du høre mig tale med bogblogger Per Drustrup om min seneste bog ’Virussen fra Svalbard’.


Søndag kl. 15 i Snedkeriet mødes jeg med Lotte Petri og Claus Lohman til en snak om virus og pandemier i bøger. Det skal nok blive en spændende diskussion.


Kom og lyt med på begge sessioner, hvis du er på Krimimessen i Horsens.Egedal Bogfest

Du kan også møde mig til den nye lokale bogmesse ’Egedal Bogfest’, som bliver holdt lørdag den 30. oktober i Smørum.


Her kan du møde 40 forfattere, som præsenterer deres bøger på hver deres stand. Der er en del lokale forfattere, men også fra resten af landet, og alle genre er repræsenteret.


Så kom forbi og snak med en forfatter eller to. Jeg vil også være til bogmessen på en stand med mine bøger og er klar til en snak om Jacob Detlev fra Smørum, biologisk terror og kvindelige psykopater, og jeg har selvfølgelig også gaver og gode tilbud med. Vi kan måske få en snak om, hvordan det lokale spiller ind i mine bøger.


Se siden for Egedal Bogfest


Mulighed for foredrag

Skulle du desuden have lyst til at høre et af mine foredrag i din forening, klub eller på din arbejdsplads, så kommer jeg gerne.Håber vi ses.


Følg min blog her, og hvis du vil være sikker på, at du får besked, når en ny blog bliver lagt ud, så gå ind på Facebook og tilmeld dig min gruppe https://www.facebook.com/groups/ThomasCKrohn/ og brug også gerne lidt tid på at udforske min hjemmeside www.thomasckrohn.dk
29 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page